Головна Новини Політика президент Зеленський: якби Росія знала, що на неї чекає в Україні, вона точно побоялася б сюди йти
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: якби Росія знала, що на неї чекає в Україні, вона точно побоялася б сюди йти

За місяць війни Росія не досягла жодної поставленої Кремлем мети

25 березня 2022, 07:30 comments1946
Поділіться публікацією:

Місяць війни в Україні показав, що Росія дуже прорахувалася зі своїми планами, адже їй не вдалося за цей час просунутися по жодному з напрямків. За цей місяць Україна продемонструвала надійність своєї оборони, а також згуртувала весь цивілізований світ проти російського агресора, який тепер під жорсткими санкціями, кількість яких продовжуватиме зростати. Як передає видання "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський в своєму нічному зверненні до українців.

Зеленський: якби Росія знала, що на неї чекає в Україні, вона точно побоялася б сюди йти

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент розповів, що він продовжує робити все можливе, щоб посилити тиск на Росію ще більше. Саме з цим звернувся до учасників саміту НАТО, саміту "Великої сімки", саміту лідерів ЄС, парламенту Швеції.

Також глава держав поінформував, що надано звання Героя України 7 військовослужбовцям Нацгвардії, з них, на жаль, 5 посмертно. Державними нагородами відзначено 240 військовослужбовців Нацгвардії та 119 військовослужбовців ЗСУ, 14 керівників місцевих громад місцевої влади, 31 медпрацівник.

Надано почесну відзнаку "місто-герой України" ще чотирьом містам: Буча, Ірпінь, Охтирка, Миколаїв. Усі вони сьогодні продовжують тримати оборони, незважаючи на постійні обстріли російських окупантів мирного населення України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – дедалі більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна: українська розвідка зафіксувала позитивну тенденцію. Дедалі більше російських військових розуміють, куди насправді послав їх Путін. Проте, на даль, більшість росіян, досі вірять російській пропаганді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я

25 березня 2022, 13:43

Давно пора было бандерлогов успокоить


Новини