Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів, чому українці повинні його підтримувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому українці повинні його підтримувати

За словами президента, він - людина, яку "всі хочуть зжерти"

27 серпня 2021, 17:08
Поділіться публікацією:

Глава нашої держави висловився з приводу того, що його та однодумців, які вирішили стати політиками, тобто "прийшли сюди з нуля", потрібно підтримувати. За словами президента України, він пішов на певні ризики, це стосується життя і кар'єри, тому що вирішив стати чиновником. Про це гарант нашої держави говорив як гість політичного шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Зеленський розповів, чому українці повинні його підтримувати

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Свій вчинок стати президентом високий чиновник України порівняв зі стартапом. І підкреслив, що особисто його і команду, які взяли на себе всі ризики заради політичної кар'єри, потрібно розуміти.

"Усі ми ризикнули своїми життями та кар'єрами, пішовши в політику... Я не скаржуся ніколи, але це були великі ризики. Треба підтримувати таких людей. Це хіба не стартап? Вперше не пузатий політик, який заробив мільйон. Вперше прийшла людина, і всі її хочуть зжерти", — сказав Володимир Олександрович.

Зеленський назвав нашу державу квіткою, яку "ще можна трохи полити".

За словами гаранта України, "новим людям у політиці не варто боятися бруду". Зеленський вважає, що "підприємцям варто ризикувати і йти в політику заради допомоги країні".

В інтернеті цитата президента про "не пузатого політика" спровокувала гарячі відгуки. Більшість сходиться в одному припущенні, що Зеленський, очевидно, збирається знову брати участь у президентських виборах і таким способом "прогріває співвітчизників", намагаючись зробити їх більш прихильними.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло, про яку загрозу для України розповів Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини