Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський призначив Наглядова рада «Укроборонпрому»: несподівані прізвища
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив Наглядова рада «Укроборонпрому»: несподівані прізвища

Зеленський призначив членами наглядової ради "Укроборонпрому" трьох осіб

22 травня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

Президент Зеленський призначив Наглядова рада "Укроборонпрому". Відповідний указ опублікований на офіційному сайті глави держави. Членами Спостережної ради держконцерну призначені Тимофій Милованов, Олександра Носова і Ростислав Шурма.

Зеленський призначив Наглядова рада «Укроборонпрому»: несподівані прізвища

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Тимофій Милованов — почесний президент Київської школи економіки. Працював на посаді міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства в уряді Гончарука. На цей час радник глави Офісу президента.

Ростислав Шурма був генеральним директором ПАТ "Запоріжсталь". Входив до складу наглядової ради ММК ім. Ілліча, був головою наглядової ради заводу "Промет" (Болгарія), членом ради директорів "Метінвест-Траметал" (Італія).

Крім того, Володимир Зеленський звільнив академіка Володимира Горбуліна з посади члена наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо, підтримку і допомогу Альянсу в реалізації реформи Укроборонпрому і затвердження Україною Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК) обговорювалися під час недавньої зустрічі між керівництвом держконцерну і головою Офісу зв'язку НАТО в Україні Александером Віннікова, представниками штаб-квартири Альянсу.

Важливість подібних зустрічей і перспективи співпраці оцінив для видання "Коментарі" ексспікер Генштабу ЗСУ, військовий експерт Влад Волошин. "Важливість подібної зустрічі — висока. Зараз український оборонно-промисловий комплекс (ОПК) і його головний концерн — Укроборонпром — проходять реформування за принципами ОЕСР (Організація економічного співробітництва і розвитку). За цим принципам ведеться бізнес в усьому світі. Це — стандарти. НАТО — це теж стандарти, в першу чергу — безпеки. І радує, що представники Альянсу звернули увагу на деякі позитивні зрушення в діяльності українських підприємств оборонно-промислового комплексу ", — вважає Влад Волошин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини