Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський порівняв епідемію із ситуацією на Донбасі та закликав вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський порівняв епідемію із ситуацією на Донбасі та закликав вакцинуватися

Зеленський підкреслив, що 93% тих, хто сьогодні страждає на коронавірусну хворобу, це люди, які не зробили жодного щеплення.

11 листопада 2021, 02:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський закликав громадян щеплюватися проти коронавірусу та порівняв смертність через вірус із загибеллю військових на Донбасі. Про це йшлося у його зверненні до українців, опублікованому 10 листопада.

Зеленський порівняв епідемію із ситуацією на Донбасі та закликав вакцинуватися

Зеленський (фото з відкритих джерел)

“За два роки в боях на Донбасі загинули 146 наших військових. За минулі дві доби від COVID-19 померло 1,5 тисячі наших людей. За дві доби через вірус втратили удесятеро більше, ніж за два роки війни”, — наголосив він.

Зеленський підкреслив, що 93% тих, хто сьогодні страждає на коронавірусну хворобу, це люди, які не зробили жодного щеплення. Також не щеплені більшість тих, хто сьогодні вмирає в результаті COVID-19. Президент закликав українців щеплюватися, щоб "40 млн не перетворилися на 20".

“Скільки становить сьогодні населення України? Понад 40 мільйонів людей. Що об'єднає завтра всіх українців, щоб ці 40 не перетворилися на 20? Усі вони будуть вакциновані", – сказав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський, виступаючи на конференції ООН зі зміни клімату, звернувся до лідерів держав із закликом "глобального потепління у відносинах" і нагадав світовій спільноті про невиконання гарантій, які отримала Україна на зорі своєї незалежності. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт президента України.

Володимир Зеленський зазначив, що глобальне потепління, яке нині турбує весь цивілізований світ, можна буде зупинити лише у тому випадку, якщо між країнами настане глобальне потепління у відносинах. Бо поки що про якесь потепління стосунків говорити не доводиться, адже довіра тане рік у рік, вона стрімко зменшується. Гарантії на словах уже нічого не варті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

11 листопада 2021, 12:23

Лучше бы зеленый уебок статистику от других болезней по украине привел и сделал бы хоть что то чтобы люди от тех болезней не умирали! Тварь жидовская построил себе бизнес на ковиде!

ККК

11 листопада 2021, 12:20

Зеленый пидорас сравнил надутую из ничего войну с надуманной болезнью))) Не пойти ли тебе зеленое чмо в Бабий яр!


Новини