Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський натякнув, що знає замовника витоку Pandora Papers
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський натякнув, що знає замовника витоку Pandora Papers

Володимир Зеленський не прокоментував отримання більш 40 млн доларів від фірм, пов'язаних з Ігорем Коломойським - інформацію, яка опублікована в документах Pandora Papers

19 жовтня 2021, 01:38
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський натякнув, що знає замовника розслідувань глобального витоку документів Pandora Papers проти нього і його команди.

Зеленський натякнув, що знає замовника витоку Pandora Papers

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це він заявив в інтерв'ю каналу ICTV. Володимир Зеленський поділився враженнями з розслідування за матеріалами Pandora Papers:

"Нічого нового. Це було для мене як дежавю: в 2019 році все той же кіно я бачив на каналах олігарха Порошенка, який показував, тому що розумів, що проти мене нічого немає, бруду ніякого немає, тому ..." — розповів президент .


Володимир Зеленський також згадав, як Петро Порошенко говорив про цю ситуацію під час дебатів:

"... навіть якщо ви подивитеся дебати, на мою думку, навіть там він це кричав зі сцени:" Гроші, квартал, отримав від "ПриватБанку", Коломойський ". Все це стара історія, я все це чув, все це бачив, все ці деталі ", — поділився спогадами глава держави.

Разом з тим, Володимир Зеленський не прокоментував отримання більш 40 млн доларів від фірм, пов'язаних з Ігорем Коломойським — інформацію, яка опублікована в документах Pandora Papers.


Однак, президент України натякнув, кого він вважає організатором розслідування витоку документів Pandora Papers, до якого причетні понад 600 журналістів з усього світу:


"Радує, що ніякої нової деталі [в розслідуванні] я не побачив. Це говорить про те, що з 2019 року на мене як на президента України нічого товариш Петро так і не знайшов", — сказав Зеленський.


Хто такий Петро — президент України не уточнив. Однак, за словами президента, це все проводилось для того, щоб знайти на нього компромат.


Нагадаємо, Володимир Зеленський вперше прокоментував розслідування Pandora Papers по офшорам, які використовував він і його соратники. Глава держави зазначив, що розслідування не містить нічого нового, запевнивши, що відмиванням грошей він не займався.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

soaps

19 жовтня 2021, 05:19

так видимо все верно поросенко со сцены кричал про твои офшоры , а все повелись на голобородько и я(((

пипец

19 жовтня 2021, 03:27

каменты - **ня, проплаченная шоколадным :)

Браун

19 жовтня 2021, 02:50

что уж на сковороде. противно слушать - блеет, как б...

Тошик

19 жовтня 2021, 01:42

Володя, я Президент! ТОму візьми свого планшетика, як ти раніш дзявотів на екранах телевізора, що ти не лох!? і в маєчці після сауни прокукарєкай ватникам-придуркам, що поставили ", чому "Голобородько" на повістці дня виявився такий придурок?!


Новини