Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський і Ахметов посварилися: експерт розповів про війну в політиці, що наближається
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Ахметов посварилися: експерт розповів про війну в політиці, що наближається

Інтереси Ахметова почали розходитися з інтересами Зеленського

4 листопада 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Політичний експерт, журналіст Юрій Романенко каже, що отримав інсайдерську інформацію про розкол між бізнесменом Рінатом Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським. Після перевірки інформації в кількох джерел стало зрозуміло, що інформація є правдивою. Як інформує портал "Коментарі", про це Юрій Романенко пише у себе у Facebook.

Зеленський і Ахметов посварилися: експерт розповів про війну в політиці, що наближається

Зеленський и Ахметов. Фото: 24 канал

"Почав перевіряти і кілька різних джерел, які не перетинаються між собою, інформацію підтвердили. Включно з тими, хто контактує безпосередньо з Ахметовим. Усі джерела стверджують, що Зеленський загрожував Ахметову. А РЛА у відповідь відкрито сказав, що був за всіх президентів і буде за наступного. І задля цього вкладатиметься у політичну інфраструктуру. Останніми днями про це шушукається київський бомонд", – зазначив Романенко.

Він наголошує, питання конфлікту між Зеленським та Ахметовим було справою часу. Монопольне становище Ахметова в енергетиці та інших стратегічних секторах визначає його вплив. І інтереси Ахметова розходяться з інтересами Зеленського. Президенту потрібні низькі тарифи на ЖКГ, а прибуток Ахметову. Президенту потрібно навісити на Ахметова статус олігарха, щоб демонструвати боротьбу з олігархами, а Ахметову не потрібний цей додатковий головний біль у відносинах із західними банками.

"Ахметов на своїх каналах забезпечує фестиваль імені Антизеленського, надаючи медіа підтримку Дмитру Разумкову, Володимиру Гройсману, Юлії Тимошенко. При цьому Разумков викликає у Зе ідеосинкразію. Коротше конфліктних ліній достатньо. Тому, як казав класик, чекаємо, чистимо зброю", – резюмував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський у Глазго розповів про загальну загрозу для всього світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини