Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський на два місяці відсторонив від виконання обов'язків главу КСУ Олександра Тупицького - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський на два місяці відсторонив від виконання обов'язків главу КСУ Олександра Тупицького - подробиці

Указ опублікований на сайті Президента

29 грудня 2020, 20:29 comments1183
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський тимчасово позбавив повноважень главу головного державного суду України Олександра Тупицького. Термін відсторонення — два місяці.

Зеленський на два місяці відсторонив від виконання обов'язків главу КСУ Олександра Тупицького - подробиці

Інформація про відсторонення судді з'явилася на офіційному порталі Офісу глави української держави. Усуваючи посадова особа від виконання обов'язків, Оп посилається на частину третю статті 154 КК України. У ньому записано "Питання про відсторонення від посади осіб, що призначаються Президентом України, вирішується Президентом України на підставі клопотання прокурора в порядку, встановленому законодавством".

Раніше "Коментарі" писали про те, що глава української держави Володимир Зеленський звільнив з посади заступника Секретаря РНБО Сергія Кривоноса. Відповідний нормативний акт про звільнення політика був опублікований на сайті Офісу президента о 19.50.

Крім того, порталу стало відомо про те, що КСУ розгляне законність карантину вихідного дня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Нина

2 січня 2021, 21:31

спасибо Конституционному Суду за решение от 28.08.2020 года

Станіслав

2 січня 2021, 10:32

Мафія безсмертна? На нари падлюку за порушення статті 8 Конституції України! Тому що вони перетворили суд з конституційного на антиконституційний.

Прня_Прокопівна

30 грудня 2020, 15:20

Да цього Тупицького треба повісити, тварину за яйця. Зрадник и падло. А поруч з ним, щоб висли Медведчук, жид-зек Рабінович та їх курва Ківа.

Elena Neter

29 грудня 2020, 23:47

Один судья решил стать богом, Закон подмял в миру убогом. Вся челядь кланялась ему, Снимал со всех бабло и мзду... Но только быстро дошутился На жестких нарах очутился..


Новини