Головна Новини Політика внутрішня політика Замість мера Києва Банкова хоче «залітного ставленика»: Кличко зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість мера Києва Банкова хоче «залітного ставленика»: Кличко зробив заяву

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на обшуки правоохоронців у справі Подольського мосту та інших виробництвах, заявивши про політично вмотивоване тиск на столичну владу

16 серпня 2021, 23:16 comments1469
Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що центральна влада розпочала кампанію з дискредитації його іміджу, з метою створити передумови для того, щоб призначити главою КМДА "залітного ставленика". Як повідомляє видання "Коментарі", так градоначальник столиці прокоментував обшуки правоохоронців у справі Подільського мосту та інших впроваджень, назвавши все це політичним тиском. Відповідне відеозвернення було розміщено на офіційній сторінці Віталія Кличка в Facebook.

Замість мера Києва Банкова хоче «залітного ставленика»: Кличко зробив заяву

Віталій Кличко Фото: Українська правда

Кличко підкреслив, що той процес, який запустила центральна влада, може мати негативні наслідки не тільки для Києва, а й в цілому для країни. За словами мера Києва, останні кілька місяців правоохоронці просто зупиняють роботу комунальних підприємств столиці, паралізують роботу структурних підрозділів.

Віталій Кличко вважає, що влада домагається того, щоб дискредитувати його ім'я, а також створити додаткові проблеми самим киянам, перешкоджаючи місту жити нормальним життям і розвиватися. Мер Києва вважає, що на Банковій вирішили за будь-яку ціну призначити "главою КМДА залітного ставленика, а не того, кого обрали кияни".

Також мер зазначив, робити винним когось, звинувачувати в злочинах, розкраданнях коштів можна лише за рішенням суду. Кличко уточнив, незважаючи ні на які перешкоди в Києві триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович вважає, що Віталію Кличку не можна більше зволікати з рішенням балотуватися на пост президента. Про своє рішення потрібно заявляти в найближчі дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фатить брехати і красти

16 серпня 2021, 23:20

Таку муйню меле ударний мер києва. дурку включає.начебто ніхто не розуміє, що у нас справу на чиновників довести до суду - це утопія. он по "Єврокару - "Україні", яке розташувалось у Куєві та нажібало сотні - тисячі людей на аферах по "продажу" автотракторної техніки, сильно дійшла справа досуду ? Еге ж, та справа ще й зі слідства не вийшла, яке триває скоро вже 5 років.

КИЕВ

16 серпня 2021, 23:17

владимир, Зэленая бот ва налетела со своими убогими ысерами. "видно невооруженным глазом" это как???)))) провидец ты зэленый. "Помойкой" разве что из твоего брехливого рта воняет. Слейся обратно к своему работодателю ермаку, ущербное

владимир

16 серпня 2021, 22:55

Пан Кличко у тебя кругом воровство и коррупция на любом объекте куда не глянь, видно не вооруженным взглядом, первоначальная сметная стоимость объекта одна, через месяц в 2 раза больше и пошли накрутки и так везде, особенно у коммунальщиков, цены растут с каждым днем, а город превращается в помойку. А как начали шерстить, ты и заволновался, в место того что бы помогать вычистить эту заразу, наверное у самого рыльце в пуху, боишься, что и до тебя дойдут.

виталий

16 серпня 2021, 22:30

Вот такого еще президента у нас не было.Впрочем,дурь наша(украинцев)Безгранична.Все может,не дай Бог,случиться.


Новини