Головна Новини Політика внутрішня політика За відсутність яких білбордів Вірастюк розкритикував місцеву владу Прикарпаття (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

За відсутність яких білбордів Вірастюк розкритикував місцеву владу Прикарпаття (ВІДЕО)

В Івано-Франківській області нардеп від «Слуги народу» не побачив інформації про «Велике будівництво президента»

12 серпня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Неоднозначну реакцію суспільства викликало нещодавнє засідання представників місцевої влади в Івано-Франківській області. Як повідомляє "Цензор.Нет", чиновники, серед інших питань, обговорювали президентську програму "Велике будівництво".

За відсутність яких білбордів Вірастюк розкритикував місцеву владу Прикарпаття (ВІДЕО)

Василь Вірастюк підтримав "Велике будівництво" президента. Фото з відкритих джерел

За словами народного депутата від "Слуги народу" Василя Вірастюка, обраного по цьому округу, на окремих ділянках дорожніх трас, де відбувається реконструкція покриття, повністю відсутні інформаційні борди. Як пояснив політик, він разом зі своєю командою проїхав понад чотири кілометрів дороги у напрямку до Пасічної, але жодного оголошення про "Велике будівництво" не побачив.

"При цьому встановлені дорожні знаки про ремонтні роботи та обмеження швидкості, якщо я не помиляюся, до 50 км/год", — зазначив Василь Вірастюк під час наради з представниками місцевої влади Прикарпаття.

Акцент на тому, що роботи здійснюються коштом державного бюджету та за ініціативи президента, Вірастюк назвав для себе і всієї команди "принциповим питанням".

Крім цього, депутат нагадав, що не так давно в Івано-Франківській області підрядник, який брав участь в ще одній частині "Великого будівництва", не використав спеціальне маркування для своєї техніки. Таким чином підприємець зміг маніпулювати інформацією щодо того, хто саме ремонтує дороги, хоча все фінансує саме держава.

Щоб уникнути повторення подібних неприємних інцидентів Василь Вірастюк і наголосив на необхідності виставлення інформаційних бордів.

Цікаво, що багато користувачів мережі не дуже зрозуміли подібну позицію новоспеченого депутата.

"Та що ти таке верзеш, чорт забирай?", "Реклама — наше все", "О, скоро буде все, як у Північній Кореї, будемо плескати в долоні з радісними пиками нашому великому Зе!" — висловлюють своє невдоволення інтернет-користувачі під новиною.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про одкровення Василя Вірастюка: політик зізнався, що його спонукало піти в народні депутати. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як Вірастюк ставиться до своєї нової іпостасі політика, а також як йому далася перемога на виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини