Головна Новини Політика рада Присяга Вірастюка: нардеп розповів, чи святкує він перемогу і якою вона була
commentss НОВИНИ Всі новини

Присяга Вірастюка: нардеп розповів, чи святкує він перемогу і якою вона була

Політик зазначає, що до останнього просив друзів і знайомих почекати із привітаннями щодо перемоги на виборах

15 червня 2021, 13:16
Поділіться публікацією:

У вівторок, 15 червня, в стінах парламенту відбулася важлива подія для фракції "Слуга народу". Нині її лави офіційно поповнилися новим депутатом, адже свою присягу нарешті урочисто вимовив Василь Вірастюк. Які відчуття має від першого дня у Верховній Раді і чи відсвяткував політик свою перемогу, дізнавалася парламентська кореспондентка видання "Коментарі" Марія Гергелюк.

Присяга Вірастюка: нардеп розповів, чи святкує він перемогу і якою вона була

Василь Вірастюк офіційно став депутатом від "Слуги народу". Фото із відкритих джерел

Своє спілкування з журналістами Вірастюк почав із відповіді на жартівливе питання про буфет. Запевнивши всіх, що обов'язково проведе "інспекцію" цієї частини парламенту, депутат пояснив, як відчуває себе в новому амплуа.

За його словами, справжньої екскурсії Верховною Радою колеги поки йому ще не організовували. Втім, це не заважає йому потихеньку освоюватися. Сьогодні ж, у перший робочий день, Василя Вірастюка супроводжують двоє помічників — дівчина Руслана і хлопець, чийого імені політик так і не назвав.

Про перемогу Вірастюк говорить не надто охоче. Зазначає лише те, що до цього часу не влаштовував ніяких заходів, аби відсвяткувати подібний успіх.

"Я вважаю, що саме сьогодні поставлено фінальну крапку в моїй перемозі — після складення присяги, — запевняє нардеп. — Вітань раніше приходило дуже багато, але я чесно просив всіх почекати до останнього".

Напружена боротьба на окрузі, коли кілька спроб оголосити реального переможця місцевих виборів пішли прахом, вилилися у чергове логічне запитання Вірастюку. Коментуючи ситуацію, що склалася, депутат підкреслює, що боротьба була принциповою.

"Ви всі знаєте, що був фантастичний опір наших опонентів. Їм категорично не подобалася моя кандидатура. Але з цього всього вийшла принципова боротьба, і я став переможцем. Правда на нашому боці, наша команда перемогла", — підкреслює Василь Вірастюк.

До слова, питання про очікування від майбутньої зустрічі Джозефа Байдена і Володимира Путіна новоспечений депутат коментувати відмовився.

Слід зазначити, що присягу Вірастюку довелося зачитувати в досить недружньої атмосфері. І хоча "Слуги народу" намагалися всіляко підтримати колегу, інші нардепи раз у раз скандували слово "ганьба".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що під стінами парламенту зібралися православні віруючі. У чому причина багатотисячного мітингу, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які законопроєкти, на думку нардепа Ірини Верещук, слід прийняти парламенту, щоб прискорити просування України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини