Головна Новини Політика внутрішня політика "За фейки ми голосувати не будемо": Тимошенко розповіла, чи підтримає резонансні закони
commentss НОВИНИ Всі новини

"За фейки ми голосувати не будемо": Тимошенко розповіла, чи підтримає резонансні закони

Тимошенко розкритикувала законопроєкти

20 вересня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Лідерка ВО "Батьківщини" Юлія Тимощенко заявила, що її політична сила не підтримає резонансні законопроєкти 5600 (про внесення змін до Податкового кодексу України) і № 5599 (про деолігархізацію), які винесуть на розгляд у ВР на наступному тижні.  Про  це вона заявила в ефірі програми "Хард з Влащенко"

"За фейки ми голосувати не будемо": Тимошенко розповіла, чи підтримає резонансні закони

Юлія Тимошенко (фото із відкритих джерел)

Політик заявила, що її команда має свій альтернативний законопроєкт, який представить на розгляд у Раду.

"Ми внесли альтернативний законопроєкт — серйозний, детальний. Зібрали підписи реальних політиків, які хочуть за це боротися, тому за фейки ми голосувати не будемо, ми будемо голосувати за свій сильний, дієвий закон",- заявила вона.

Колишня очільниця уряду заявила, що категорично не підтримує застосування спецпроцедури до цих законів. До слова, її пропонують підтримати у Слузі народу, адже до цих законопроєктів подані тисячі правок.

"В законі №5600 зібрана вся політика сьогоднішньої української влади. Цей закон, який тотально збільшує податки для всіх, не підняття економіки, не допомога підприємствам під час ковіду, а збільшення дуже суттєво податків. Наприклад, додатковий податок на землю для власників паїв. Коли введуть цей драконівський податок, люди не в силах будуть його плати. Їх підштовхують продати землю. Вони цим законом водять дуже високі податки на землю, щоб люди позбавилися цієї землі. Сьогодні ФОПи стоять на колінах біля парламенту і просять в депутатів, яких вони обирали, не підвищувати в цьому законі їм податки. До цих людей навіть ніхто не вийшов, їх знищують. Зрозуміло, що парламент вибухнув, зрозуміло, що ніхто не хоче цей закон приймати. Всі депутати, які можливо написали правки, щоб це попідміняти. Вийшло понад 10 тисяч правок. Така якість цього закону. І вони тепер хочуть, спецпроцедуру, щоб не розглядати ці правки, а просто прийняти цей закон. Це означає, що парламент перетворюється в департамент адміністрації президента без прав. Це означає, що закони не обговорюються правки не голосуються. Це вбивство парламентаризму",- заявила Тимошенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що зміни до Податкового кодексу і закон про олігархів. Чи підтримають нардепи резонансні законопроєкти. В "Слузі народу" зазначили, що зволікання з прийняттям законопроекту 5600 "буде коштувати нам відповідних сум до бюджету" 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини