Головна Новини Політика внутрішня політика Ющенко звернувся до українців: просить врахувати три пріоритети, аби врятувати державу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ющенко звернувся до українців: просить врахувати три пріоритети, аби врятувати державу

Третій президент України закликав українців до єднання перед зовнішніми викликами, які стоять перед нашою державою

8 лютого 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

Третій президент України Віктор Ющенко відреагував на ті виклики, що виникли через загрозу російського вторгнення зі сходу країни. Ющенко просить співвітчизників подолати всі розбіжності, які є у суспільстві та об'єднатися на тлі тих викликів, які є перед країною. Як передає видання "Коментарі", про це екс-президент написав на своїй сторінці у Facebook.

Ющенко звернувся до українців: просить врахувати три пріоритети, аби врятувати державу

Віктор Ющенко. Фото: LIGA.net

Віктор Ющенко зазначив, що Україна справді зіткнулася з доволі непростими складнощами, які обов'язково треба подолати.

За словами Ющенка, як ніколи раніше, сьогодні необхідно зміцнити нашу єдність, потрібна наша консолідованість щодо створення сильної України.

"Наша сила – це єдність навколо рідної держави. Держава не будується завтра чи післязавтра – держава будується сьогодні", — зазначив Віктор Ющенко.

Також екс-президент наголосив на тому, що в історії кожної держави виникають відповідальні моменти, які дають поштовх до прийняття одних із найважливіших питань, особливо зовнішніх викликів для нації.

Ющенко назвав три пріоритети, які сьогодні потрібно усвідомити кожному українцю.

Перший пріоритет – безпека держави. На другому місці – стабільність у нашій державі. І на третьому місці – захист української демократії та свободи. Президент упевнений, що ці три пріоритети є фундаментом міцної і сильної держави Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський відреагував на їдкі слова президента Росії Путіна про Україну, яка уникає виконання Мінських угод. Зеленський зазаначив, що з образністю Путін дещо перегнув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

8 лютого 2022, 17:21

Умные слова!


Новини