Головна Новини Політика внутрішня політика Юлія Мендель розповіла про особисте доручення від Зеленського, яке вона так і не виконала
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Мендель розповіла про особисте доручення від Зеленського, яке вона так і не виконала

План Юлії Мендель та Володимира Зеленського так і не став реальністю

13 лютого 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Екс-прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що під час одного з планувань вона отримала від колишнього шефа вказівку на те, щоб провести переговори з популярним чоловічим глянцем "Men's Health" на предмет того, щоб Володимир Зеленський опинився на обкладинці цього журналу. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Tabloid".

Юлія Мендель розповіла про особисте доручення від Зеленського, яке вона так і не виконала

Юлія Менделя. Фото: з відкритих джерел

Юлія Мендель розповіла, що вона й сама могла опинитися на обкладинці найпопулярнішого глянцю "Playboy". У результаті, ні Зеленському не пощастило опинитися на обкладинці "Men's Health", ні Юлії Мендель не вдалося потрапити на сторінки одного з найпрестижніших еротичних журналів.

Екс-спікер українського президента була налаштована рішуче і все ж таки зробила відверті знімки в стилі плейбой-стайл з артагенцією Divergent, частину з яких виклала у себе в Instagram.

Мендель зазначила, що сам Зеленський був не проти того, щоб його прес-секретар опинилася на одній зі сторінок "Playboy", уточнивши, що тоді обговорювалася фотосесія без оголення. Юлія Мендель зізналася, що тоді роздумувала, якщо президент України хоче втілити в реальність свою давню мрію та потрапити на обкладинку "Men's Health", то чому б і їй не зважитися на відважну фотосесію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Юлія Мендель розповіла, чи тримає образу на Володимира Зеленського після відходу з Офісу президента. Також Мендель висловила свою думку, чому Зеленського залишають ті люди, які були з ним всю виборчу кампанію та фактично привели його до влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини