Головна Новини Політика внутрішня політика Ярош прокоментував введення санкцій проти Медведчука і Марченко: "Буде продовження"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярош прокоментував введення санкцій проти Медведчука і Марченко: "Буде продовження"

Продовження точно буде

20 лютого 2021, 12:00 comments1703
Поділіться публікацією:

Екс-нардеп і командувач української добровольчої армії Дмитро Ярош прокоментував введення санкцій РНБО проти нардепа Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Про це Ярош написав на своїй сторінці в Facebook.

Ярош прокоментував введення санкцій проти Медведчука і Марченко: "Буде продовження"

Фото: Google

Він сказав, що кров Революції на Майдані і війни на Донбасі була пролита недаремно. Ярош назвав рішення РНБО стратегічним, а також підтримав кроки влади щодо закриття каналів Тараса Козака та кримінальній справі проти блогера Анатолія Шарія.

Політик зазначив, що за його інформацією, продовження рішення РНБО обов'язково буде. Він подякував за санкції секретаря РНБО Данилова, главу МВС Авакова, главу СБУ Баканова, головнокомандувача ЗСУ Хомчака і президента Зеленського.

Ярош сказав, що співробітники силових структур на всіх рівнях провели титанічну роботу, а він і його брати по зброї чекали таких рішень роками.

За його словами, він не знає, що буде далі, однак сподівається, що влада не буде "давати задню" в боротьбі з проросійськими силами. Він зазначив, що якщо влада буде йти по шляху захисту української державності, то вони будуть її підтримувати.

19 лютого РНБО ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб, яких підозрюють у фінансуванні тероризму.

Секретар РНБО Данилов заявив, що вони були терористичним угрупуванням, яка поставляла паливо бойовикам на Донбасі, а також пообіцяв подальші санкції проти олігархів і депутатів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук відреагував на санкції проти Медведчука і Марченко.

Читайте також, за що потрапили під санкції вищезгадані особи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини