Головна Новини Політика внутрішня політика Якщо конфлікт з Разумковим буде наростати - втрутиться президент: Подоляк розповів про настрої в ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо конфлікт з Разумковим буде наростати - втрутиться президент: Подоляк розповів про настрої в ОП

Радник глави ОП не виключає, що вирішити конфлікт з Разумковим зможе президент

21 вересня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

На Банковій вже не заперечують, що між головою Верховної Ради і фракцією "Слуга народу" пробігла чорна кішка, з'явилися "фундаментальні розбіжності". Як інформує видання "Коментарі", про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів в інтерв'ю "Главкому".

Якщо конфлікт з Разумковим буде наростати - втрутиться президент: Подоляк розповів про настрої в ОП

Михайло Подоляк Фото: parlament.ua

Михайло Подоляк зазначив, що він не вважає правильним коментувати можливе голосування за відставку голови Верховної Ради, тому що це справа народних депутатів. При цьому радник глави ОП підкреслив, що свою посаду Дмитро Разумков отримав не в ході обрання усіма народними обранцями, а після того, як його делегувала на цю посаду президентська фракція "Слуга народу".

Подоляк висловив думку, що саме через позицію Дмитра Разумкова не проходить ряд важливих ініціатив глави української держави Володимира Зеленського. Михайло Подоляк вважає, що красномовними є демарші Разумкова на засіданні РНБО, коли розглядалися такі важливі питання, як, наприклад, санкції проти Медведчука і його каналів. Також Подоляк нагадав, що Разумков вирішив голосувати врозріз з президентською командою, коли обговорювалося питання щодо земельної реформи. До того ж Дмитро Разумков зараз усіма можливими способами намагається показати, що він проти антиолігархічного закону.

За словами Михайла Подоляка, своєю незгодою з позицією партії "Слуга народу" Разумков демонструє, що він по-своєму бачить подальший розвиток України і він виступає за те, щоб стара система була законсервована.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Офіс президента зібрався позбавляти Разумкова його "шиї" у Верховній Раді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фенікс

21 вересня 2021, 15:03

"Прилипал", що заважають кораблю рухатись визначеним курсом, безжально зішкрібають і відправляють в небуття


Новини