Головна Новини Політика внутрішня політика Якщо Кличко йде на президента, то про це потрібно заявляти вже зараз, - Антипович
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо Кличко йде на президента, то про це потрібно заявляти вже зараз, - Антипович

Кличко потрібно починати президентську кампанію вже зараз. Пізніше може бути запізно

13 серпня 2021, 20:33
Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко може стати знаковою фігурою на найближчих виборах президента України, якщо все ж вирішить висувати свою кандидатуру. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Телеграф" заявив глава соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

Якщо Кличко йде на президента, то про це потрібно заявляти вже зараз, - Антипович

Віталій Кличко Фото: strana.ua

Соціолог зазначив, що не потрібно забувати, що сьогодні у Кличка другий після президента Зеленського рейтинг довіри. У Кличка сьогодні є те, що може вистрілити, це асоціювання з "новим обличчям", тому що мера Києва досі не сприймають, як людину, яка була при владі на всеукраїнському рівні. Ще одна виграшна позиція Кличка полягає в тому, що у мера Києва є досвід, не дарма кияни вже двічі довіряли йому очолювати столицю. Отже, досвід такий-сякий, але у нього є і до того ж більше 30% українців сприймають лідера "УДАРу" позитивно.

У той же час Антипович застерігає Кличка від подальшого уповільнення з планами на майбутнє. Якщо мер Києва не заявить вже зараз про свої президентські амбіції, то шанс він може втратити. Тому Кличку потрібно визначитися, чи потрібно йому виходити на всеукраїнський рівень. У будь-якому випадку у нього є великий шанс відібрати голоси у сьогоднішнього лідера президентської гонки Володимира Зеленського. У той же час соціолог зазначив, що після рішення йти на президента у мера Києва і у його адміністрації можуть виникнути серйозні проблеми. Після того, як він заявить про свої президентські амбіції Офіс президента відразу ж призначить свого голову Київської міськадміністрації, чим серйозно зв'яже руки Віталію Володимировичу з управління столицею.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білоцерківець підставив Кличко під удар підприємців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини