Головна Новини Політика внутрішня політика Як пресмарафон Зеленського обвалив акції найбагатшої людини України Рината Ахметова
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пресмарафон Зеленського обвалив акції найбагатшої людини України Рината Ахметова

Акції Ахметова значно впали після звинувачень Зеленського

26 листопада 2021, 20:19
Поділіться публікацією:

Під час пресмарафону 26 листопада очільник країни Володимир Зеленський зробив заяву, що на початку наступного місяця  планується державний переворот. Він згадав про аудіозапис розмови, де "представники нашої країни разом з росіянами обговорюють  участь Рината Ахметова у державному перевороті". На це планували  витратити 1 млрд доларів. Про це пише ТСН.

 Як пресмарафон Зеленського обвалив акції найбагатшої людини України Рината Ахметова

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Володимир Зеленський дотримується думки, що найзаможнішого українця втягують у це протистояння проти нашої країни, це роблять люди з його оточення.

 Також глава держави згадав  про медійну політику каналів бізнесмена і заявив, що тут "перейдені всі межі".

"Перейдені всі межі. Іде дезінформаційна політика. Медійна політика Рената Леонідовича перейшла в не дуже здорову фазу. Вони можуть говорити, що хочуть, але не мають права дезінформувати населення", — висловився президент.

Разом з тим, Ахметов різко висловився  про те, що оприлюднив глава держави. Він назвав його припущення "суцільною брехнею".

 "Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським про нібито втягування мене в якийсь держпереворот, є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент", — відповів найбагатший українець.

Ринок відразу відреагував на оприлюднену стосовно Ахметова інформацію. З’явились дані, що папери енергетичної компанії ДТЕК, господарем якої є найбагатша людина України, стали дешевшими.

 За даними  терміналу Bloomberg, падіння сягало 13,3%, за якийсь час акції  піднялися у ціні — до 11%.

Папери  "зеленої" енергетики "ДТЕК ВДЕ"  опустилися  на 0,5%, але потім вирівнялися. Інший бізнес -"Метінвест" впав у ціні на 1,4%.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів про запланований держпереворот в Україні та участь у цьому Ахметова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини