Головна Новини Політика внутрішня політика Я себе став поважати більше: Гордон назвав суму, скільки платить ОП за те, що почали його мочити
commentss НОВИНИ Всі новини

Я себе став поважати більше: Гордон назвав суму, скільки платить ОП за те, що почали його мочити

Журналіст Дмитро Гордон розповів, що в Офісі президента платять журналістам за те, що ті пишуть брудні пости про нього

5 січня 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", відомий український журналіст та бізнесмен Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів, що Офіс президента отримав від одного олігарха, ім'я якого Гордон не назвав, необмежений бюджет на його очорнення. Ціна одного очорняючого посту в телеграмі – 3-4 тисячі доларів.

Я себе став поважати більше: Гордон назвав суму, скільки платить ОП за те, що почали його мочити

Дмитро Гордон. Фото: Україна 24

Дмитро Гордон розповів, що його добрі знайомі з журналістського цеху зізналися, що з Банкової вже прийшла рознарядка про написання постів, що очорнюють, у Телеграм.

За словами журналіста, коли він почув, скільки готовий платити Офіс президента за такі посади, він став поважати себе ще більше.

"3-4 тисячі доларів – за один пост у Телеграм-каналі шановної людини із очорненням Гордона. Я себе став поважати ще більше", – наголосив журналіст.

За його інформацією, окреме завдання надійшло до Генпрокуратури. Завдання полягає в тому, що потрібно зібрати ту інформацію, яку потім можна використовувати проти нього.

"Я хочу одразу сказати тим, хто дає завдання та тим, хто намагається збирати. Я з 16 років своїх у всіх на очах і все це добре знають. Я не приховую, як я заробив гроші, де я заробив, де вони вкладені, що на мені є, повністю задекларовано. Вони мене тільки в дупу поцілувати можуть. Жодного компромату", – обурився Дмитро Гордон.

Він додав, що можуть у тисячний раз проплачені Банкової блогери написати про рекламу золотої пірамідки або про його роботу з ясновидцями, але це не стане відкриттям, бо це всі знають. Гордон резюмував, через те, що нічого нового придумати проти нього не виходить, тому ходять по колу, повторюючи те, що всім і так уже давно відомо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон пояснив, чому на сцені "Кварталу" Зеленського ми більше не побачимо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини