Головна Новини Політика внутрішня політика Все-таки другий термін: Зеленського більше не чекають в «Кварталі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Все-таки другий термін: Зеленського більше не чекають в «Кварталі»

Олександр Пікалов вважає, що Зеленський вже на кілька голів "переріс" "Квартал"

25 жовтня 2021, 09:52
Поділіться публікацією:

Дуже мало шансів, що після закінчення своєї президентської каденції Володимир Зеленський повернеться в "Квартал 95". Вся справа в тому, що Зеленський на сьогоднішній день "переріс" "Квартал", тому повернення на сцену малоймовірно. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю порталу "Українська правда" висловив один з головних акторів студії "Квартал 95", художній керівник "Жіночого кварталу", близький соратник Володимира Зеленського Олександр Пікалов.

Все-таки другий термін: Зеленського більше не чекають в «Кварталі»

Олександр Пікалов. Фото: Українська правда

Відповідаючи на питання журналіста, чи підтримує Олександр Пікалов ідею, щоб Володимир Зеленський пішов на другий термін — той відповів, що відповідь на це питання варто давати тільки після того, як вдасться проаналізувати всі справи Зеленського за час його президентства. При цьому Пікалов додав, що тут потрібно підходити до питання виважено, тому що у нас війна.

Що ж стосується можливого повернення Зеленського в "Квартал", то Олександр Пікалов не допускає таку можливість. Причина, на думку актора, одна — сам Володимир Зеленський "переріс"Квартал". Сьогодні "Квартал" — це не рівень Зеленського, як людини, яка стала набагато мудрішою, досвідченішою.

Олександр Пікалов вважає, що, якщо Володимир Зеленський вирішить далі присвятити своє життя творчості, то він може зняти не один чудовий фільм або написати книгу, але в "Квартал" він навряд чи повернеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в оновленому президентському рейтингу від КМІС Володимир Зеленський — поки що перший, але підтримка стрімко падає. Розрив з головним своїм опонентом Петром Порошенком продовжує скорочуватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

25 жовтня 2021, 09:09

Что из клоунов в президенты, что из президентов в клоуны - все какой-то пердимонокль получается! Президент, в прошлом играл ...уем на рояле - смешно. Клоун, в прошлом президент, глумящийся над собственным народом - пациент психиатра.


Новини