Головна Новини Політика внутрішня політика Восени ситуація може здетонувати, почнуться вуличні протести, - Піскун
commentss НОВИНИ Всі новини

Восени ситуація може здетонувати, почнуться вуличні протести, - Піскун

Святослав Піскун пов'язав вуличні протести цієї осені з імплементацією «Формули Штайнмайера»

7 серпня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що синоптики прогнозують холодну осінь не можна виключати, що політичний сезон буде дуже і дуже гарячим. Вуличні протести можуть спалахнути з новою силою. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю каналу "Україна 24" розповів екс-генпрокурор України Святослав Піскун.

Восени ситуація може здетонувати, почнуться вуличні протести, - Піскун

Протести під Радою - фото kiev.informator.ua

Він зазначив, не можна виключати, що в разі імплементації в українське законодавство "Формули Штайнмайера", що від України вимагають всі члени Нормандського формату, почнуться вуличні протести. Але, якщо на вулицю вийдуть не тільки незадоволені рішенням по "Формулі Штайнмайера", а ще й ті, хто буде проти зростання тарифів на енергоносії, то ситуація в країні дійсно може здетонувати, може виникнути резонанс.

"Коли накладається одна хвиля на іншу, то одночасно посилюється і перша, і друга хвиля. Тому, якщо все це срезонує, то у нас можуть бути великі проблеми цієї осені", — зазначив Святослав Піскун.

Екс-генпрокурор додав, потрібно розуміти, що "праві" виходять на вулицю не за гроші. Там більшість людей виходять на вулицю за своїм внутрішнім переконанням. Піскун зазначив, у нас сьогодні за офіційною інформацією півмільйона людей, які пройшли через війну, хтось був поранений, хтось був контужений, хтось просто був учасником АТО. Є багато тих, хто втратив батька, хтось втратив сина. Потрібно розуміти, що 500 тисяч — це дуже і дуже велике число. Так ось цих людей можна організувати набагато швидше, ніж якихось підприємців, які не хочуть, щоб ФОПи платили податки.

Читайте також на порталі "Коментарі", чим небезпечна "формула Штайнмайера" і чи потрібна вона законодавству України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

8 серпня 2021, 06:02

Любая буча сейчас хороша. Достала эта бэндэрская власть

Руся.

7 серпня 2021, 21:53

Казнить за дурные вести! Провоктор и подстрекатель! Сам чего хорошего сделал или делаешь,? Критиковать или чушь нести все гаразд! Свои предложения внеси для решения ситуации и обдумай их основательно! За неправильное предложение, если такое впоследствии выяснится - расстрелять! Не спеши, подумай ипотом предлагай!


Новини