Головна Новини Політика внутрішня політика Винесуть уперед ногами: Гордон розповів, чим закінчиться історія з виконанням «Мінська»
commentss НОВИНИ Всі новини

Винесуть уперед ногами: Гордон розповів, чим закінчиться історія з виконанням «Мінська»

Журналіст упевнений, що Мінські угоди повністю зруйнують Україну

2 лютого 2022, 07:55 comments1132
Поділіться публікацією:

Останнім часом досить часто на Заході та в Росії продовжують стверджувати, що Україна має розпочати виконання Мінських угод. Але цього не станеться за жодних обставин, хто б сьогодні не був при владі в Україні. Як передає портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив український телеведучий та журналіст Дмитро Гордон.

Винесуть уперед ногами: Гордон розповів, чим закінчиться історія з виконанням «Мінська»

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

Журналіст зазначив, що Мінські угоди з самого початку для України були згубними та огидними.

"Я розумію, що Порошенко їх підписав тоді, коли ситуація була жахлива для України. Але, що означає виконання сьогодні Мінських угод? На території так званих "ЛНР" та "ДНР" сьогодні близько 35.000 озброєних людей, які утворюють так звані корпуси так званих "ДНР" та "ЛНР". За Мінськими угодами ці 35.000 озброєних людей, більшість із яких є декласованими елементами, злочинцями, вбивцями, стануть українською поліцією. Вони також будуть озброєні і будуть називатися українською поліцією", – зазначив Гордон.

Він додав, складно собі уявити, що ці люди з посвідченням української поліції увійдуть до нашої поліції і з'являтимуться в будь-якому місці України. Також, як прописано у Мінських угодах, прокурори та судді мають бути призначені з числа діючих елементів, що знаходяться в ОРДЛО.

"Давайте уявимо, що там (Ред. "ДНР та "ЛНР") мають пройти вибори і там люди типу Пушиліна чи Бородая увійдуть до українського парламенту і розхитуватимуть, розгойдуватимуть ситуацію і на рівні українського парламенту, і на рівні вулиці, і на рівні суддівської та правоохоронної системи України. Це не потрібно для України. Це означатиме крах. Тому реалізація Мінських угод неможлива", – наголосив Дмитро Гордон.

На його думку, як тільки хтось із української влади, чи то президент, чи голова Офісу президента, чи інші керівники скажуть, що ми виконуватимемо Мінські угоди, їх усіх винесуть уперед ногами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон заявив, що в Німеччині вже готують місця для біженців з України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини