Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук: тарифна політика влади призвела до катастрофи
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук: тарифна політика влади призвела до катастрофи

Заборгованість населення за житлово-комунальні послуги в Україні становить 81,4 млрд. грн

10 лютого 2022, 14:52
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук розкритикував тарифну політику влади. За його словами, заборгованість населення побила історичний антирекорд. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Віктор Медведчук: тарифна політика влади призвела до катастрофи

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

Політик наголосив, що заборгованість населення України стрімко зростає та навів останню статистику.

"Заборгованість населення за житлово-комунальні послуги в Україні станом на 31 грудня 2021 року встановила історичний антирекорд у 81,4 млрд грн. Варто зазначити, що 81,4 млрд грн боргу – це прямий результат згубної тарифної політики влади. Як і той факт , що протягом місяця борги за комуналку збільшилися на 8,7 млрд грн, а рівень платежів становить 71,1%", — заявив політик.

Віктор Медведчук переконаний, що така заборгованість є наслідком недолугої та провальної тарифної політики влади.

"Обіцяне дворазове зниження тарифів від Зеленського — це коли нарахування за комуналку по країні в грудні-19 становили 16,8 млрд грн, а в грудні-21 — вже 30,3 млрд грн. Такий закономірний підсумок тарифної політики, що проводиться некомпетентною владою, в країні", — підсумував нардеп.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, що Медведчук пояснив, чому внутрішня вартість газу в Україні – це злочин. В Україні внутрішня вартість газу відповідає вартості на спотових ринках Європи, що є наслідком злочинної політики чинної влади щодо населення. Раніше Віктор Медведчук заявив, що Україна має стати мостом між Росією та Заходом, між Заходом та країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а не знищувати свою економіку, підписавши угоду про зону вільної торгівлі з Євросоюзом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини