Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Бобиренко розповів до чого готується Офіс президента, просуваючи відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Бобиренко розповів до чого готується Офіс президента, просуваючи відставку Разумкова

В Офісі президента готуються до можливих дострокових виборів президента і парламенту

30 вересня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Рішення почати збір підписів за відставку Дмитра Разумкова з поста глави Верховної Ради може виходити особисто від президента Зеленського. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Віктор Бобиренко.

Віктор Бобиренко розповів до чого готується Офіс президента, просуваючи відставку Разумкова

Дмитро Разумков Фото: Українська правда

Він зазначає, Дмитро Разумков в Фейсбук сам повідомив, що Давид Арахамія прийшов до нього за підписними листами про відкликання його з посади Голови Верховної Ради України. Разумков тут же заявив, що зволікати з процесом не буде і "слуги" отримають підписні листи.

"Збивати Разумкова зараз за логікою — дурня. На нього орієнтовано кілька депутатів. Він має певну вагу в суспільстві. Він коректно веде засідання. Ніякої логіки, а значить це — або просто Найвеличніший показує своє царське невдоволення. Тому що ніхто в команді не має права мати власну позицію. Тут як в тому фільмі: "Як чолобитну цареві подаєш?". А Разумков на публіці "ку" цареві не робить. Або інше", — зазначив політолог.

Віктор Бобиренко додає, інше — це те, що в оточенні Зеленського займаються консолідацією команди перед великою війною. Тому потрібен свій в дошку спікер парламенту. Тому мінятимуть міністрів на 100% своїх. Як говорили в армії: "збивання частин". Тому і збирають "слуг народу" в Трускавці, щоб всі дружно розписувалися за відставку Разумкова, а з "фрондерами" буде тут же проведена профілактична робота.

"Значить ми скоро побачимо їх в бойовому розфарбуванні. І це будуть або дострокові вибори. Президентські (за прикладом Саакашвілі в Грузії), а потім парламентські. Або будуть готуватися до якогось беззаконня. Наприклад, анексії каналів Порошенка. Або його арешту. І до очікуваних протестів. Тут і локдаун їм на допомогу. Ну, і боєготовність", — зазначив Бобиренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про те, що в "Слугу народу" готують його відставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини