Головна Новини Політика внутрішня політика Відсутність Арахамії на засіданні фракції "Слуги народу" може побічно підтверджувати чутки про його від'їзд, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Відсутність Арахамії на засіданні фракції "Слуги народу" може побічно підтверджувати чутки про його від'їзд, - політолог

Кирило Молчанов звернув увагу, що замість голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії на засіданнях присутній його заступник - Андрій Мотовиловець

15 лютого 2022, 11:18
Поділіться публікацією:

Відсутність голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії на її засіданні може побічно підтверджувати чутки про його від'їзд. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політолог Кирило Молчанов.

Відсутність Арахамії на засіданні фракції "Слуги народу" може побічно підтверджувати чутки про його від'їзд, - політолог

Давид Арахамія - фото з відкритих джерел

Експерт зазначив, що на останньому засіданні фракції "Слуга народу" був присутній Андрій Мотовиловець, а не її голова Давид Арахамія.

"Звичайно, Арахамія давно не з'являється на засіданнях ради, на відміну від своїх колег, і регулярно відправляє туди свого заступника. Але, враховуючи те, що всі вихідні в країні у частини громадян напівпанічне становище, ЗМІ пишуть про те, що олігархи терміново залишають країну, а президент США відкрито називає дату можливого вторгнення, це виглядає більш ніж дивно. Коли всім політичним силам потрібне об'єднання — глава президентської фракції не приходить на погоджувальну раду", — пише Молчанов.

Політолог звернув увагу на те, що в Мережі з'явилася інформація, що Арахамія нібито вивіз свою сім'ю вже давно, а матеріальні активи взагалі міг "евакуювати" завдяки колезі по парламенту — депутату Ігорю Абрамовичу.

Політолог припустив, що нещодавнє спростування "Слуги народу" інформації про заборону її депутатам залишати країну може говорити про спробу легітимізації від'їзду керівників політичної сили.

"Може, голова фракції вже гріє десь свої кісточки. І це "десь" аж ніяк не Харківська, Полтавська та Миколаївська області, "куратором" яких його називають", — пише Молчанов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що низка народних депутатів залишила Україну на тлі зростаючої загрози вторгнення РФ, інші ж організували швидкий від'їзд своїх сімей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини