Головна Новини Політика внутрішня політика Ветеран АТО: дивно виходить - питання у Зеленського до Медведчука, але тітушок направляють до будинку Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран АТО: дивно виходить - питання у Зеленського до Медведчука, але тітушок направляють до будинку Порошенко

Біля будинку екс-президента Петра Порошенка кілька десятків молодих людей проводили акцію протесту і навіть намагалися штурмувати особняк

11 жовтня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

На цих вихідних Петро Порошенко знову опинився в центрі уваги. Правильніше сказати, що не сам він, а його будинок в селищі Козин під Києвом. На територію садиби п'ятого президента намагалися прорватися молоді люди, які називали себе представниками молодіжного руху ветеранів. У Порошенка хлопців в спортивному назвали "тітушками", яких, нібито проплатила Банкова. Як передає видання "Коментарі", ветеран АТО, волонтер, письменник Олексій Петров зазначає у себе в Facebook, після цього інциденту у багатьох людей може виникнути цілком нормальне запитання, якщо влада постійно намагається показати, що вона виступає против Медведчука. яка апологета "русского мира", то, чому молодиків відправлюять під будинок Порошенка, а не Медведчука, який точно вдома? Це досить риторичне запитання, але ж відповідь на нього для багатьох цікава.

Ветеран АТО: дивно виходить - питання у Зеленського до Медведчука, але тітушок направляють до будинку Порошенко

Штурм будинку Порошенка. Фото з відкритих джерел

Петров зазначає, насправді на це питання дві відповіді, і обидві вони прості. Перша — для Зеленського, Медведчук — не такий вже й опонент. Від слова — зовсім. Два роки каденції Зеленського, Медведчук активно збільшував свої фінансові статки і Банкову це цілком влаштовувало. І вже, коли потрібно було хоч якось рятувати власний рейтинг, Медведчука за підозру в державній зраді відправили у власний особняк. Олексій Петров вважає, що для Володимира Зеленського ворог, це Порошенко, який не здався і не прогнувся під нову владу, продовжив і далі вести активну політичну діяльність.

"Відправляти тітушню під будинок Медведчука, невигідно апріорі. Просто там з ними панькатися ніхто не буде. Вихованці Ківи вб'ють їх в асфальт без єдиного слова, і після газеткою прикриють. Хто ж потім захоче постояти під будинком за 50 гривень/година? ", — резюмував Олексій Петров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ГПУ і СБУ натякнули, що знову візьмуться за Порошенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини