Головна Новини Політика внутрішня політика У ГПУ та СБУ натякнули, що знову візьмуться за Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГПУ та СБУ натякнули, що знову візьмуться за Порошенка

Генпрокурор Венедиктова і глава СБУ Баканов оголосили про розслідування можливої причетності до фінансування тероризму п'ятого президента Петра Порошенка

9 жовтня 2021, 09:18
Поділіться публікацією:

Замість того, щоб розслідувати видачу державного кредиту "Укрексімбанку" громадянину, який підозрюється у фінансуванні терористів "ДНР", саме через питання про цей кредит і накинувся на журналістів глава банку Євген Мецгер, Генпрокурор Венедиктова і глава СБУ Баканов оголосили про розслідування можливої причетності до фінансування тероризму п'ятого президента Петра Порошенка. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише політичний експерт Сергій Таран.

У ГПУ та СБУ натякнули, що знову візьмуться за Порошенка

Іван Баканов та Ірина Венедиктова Фото з відкритих джерел

Політолог зазначає, найцікавіше, що замість того, щоб розслідувати угоди з відмивання структурами "95 кварталу" та Ігоря Коломойського грошей "ПриватБанку" (саме про це розслідування Pandora Papers зараз більше говорять закордоном) ті ж правоохоронці оголосили про розслідування можливої причетності до цього самого "фінансування тероризму" особистого ворога Коломойського Валерії Гонтаревої. Колишня глава Нацбанку стала персональним ворогом Ігоря Коломойського і той про це кілька разів публічно говорив.

"Правоохоронці вже не приховують, що є звичайними аніматорами в погонах на підтанцьовці "Кварталу". Але це зовсім не смішно. Тому що, коли під час війни СБУ і прокуратура займаються пропагандистськими спектаклями — це стає справжньою загрозою для національної безпеки України", — зазначив Сергій Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Генпрокурор Ірина Венедиктова розповіла, чому не було прийнято рішення щодо арешту Віктора Медведчука. Генпрокурор запевняє, що Віктор Медведчук нікуди з України не дінеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини