Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада призначила Ірину Верещук міністром
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада призначила Ірину Верещук міністром

За призначення Верещук проголосувало 260 депутатів

4 листопада 2021, 14:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Верховній Раді України проголосувала за призначення на посаду Віцепрем'єр-міністра України – Міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещука Ірини Андріївни. Про це повідомляють журналісти порталу Коментарі.

Верховна Рада призначила Ірину Верещук міністром

Ірина Верещук. Фото: Українська правда

За призначення Верещука на нову посаду проголосували 260 народних обранців.

Довідково: Верещук депутат (Слуга Народу) у Верховній Раді IX скликання з 2019 року. Є членом Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки та головою підкомітету з державної безпеки та оборони.

Речник Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив заяву Верещук про складання депутатських повноважень у зв'язку з призначенням до Кабміну. Її підтримали голосуванням 318 народних депутатів. Ирина Верещук прийняла присягу чиновника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформували про те, що Верховна Рада призначила Резнікова міністром оборони України. Більшість народних обранців підтримали призначення Резнікова на нову посаду. Журналісти нашого видання розповіли, як саме голосували депутати. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ексміністр оборони Андрій Таран перерахував основні речі, які він зробив протягом півтора року перебування на посаді. Зазначимо, що перед відставкою Таран не звітував у Верховній Раді. Протягом півтора року міністр сприяв двох головних напрямків: змін в якісному складі українських офіцерів і розробці стратегічних документів по обороні країни. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини