Головна Новини Політика внутрішня політика Верещук: Ахметов кинув відкритий виклик президенту Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук: Ахметов кинув відкритий виклик президенту Зеленському

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук говорить про серйозний конфлікт між Зеленським та Ахметовим

30 листопада 2021, 07:52 comments3513
Поділіться публікацією:

Бізнесмен Рінат Ахметов кинув відкритий виклик президенту України Володимиру Зеленському, а також українській державі. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Свобода слова на ICTV" висловила віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Верещук: Ахметов кинув відкритий виклик президенту Зеленському

Ірина Верещук. Фото: фейсбук Ірини Верещук

Міністр розповіла, що вона, виконуючи свої прямі обов'язки, постійно буває в Луганській та Донецькій областях, спілкується там з людьми. За словами Верещук, днями вона повернулася з Луганщини, відвідувала місто Щастя. Так от у тому місті є ТЕС, яка належить бізнесмену Ахметову. І місцеві люди відверто кажуть, що вони бояться, що в бажанні насолити президентові Зеленському Рінат Ахметов зупинить ТЕС, і люди серед зими залишаться без тепла.

За словами Ірини Верещук, прості люди опинилися в такій ситуації, що фактично є заручниками, вони розуміють, що одного разу можуть залишитися без тепла і без роботи. І таких людей 60 тисяч, коли йдеться про Донецьку та Луганську область.

"У результаті, коли ми говоримо про об'єднання, то товариш Ахметов, як найбагатша людина в країні, яка має капітал та вплив, має розуміти, що це ще й відповідальність. Сукупність обставин і тих викликів, які є, і така політика, яку проводить Ахметов, – це не мудро", – зазначила міністр.

Відповідаючи на уточнююче питання ведучого, яку саме політику проводить Ахметов Ірина Верещук зазначила, що йдеться про інформаційну, медійну, політичну складову, коли бізнесмен, цілячись у президента, завдає удару всій державі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт розповіла про "отвєточку" Ахметова президенту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини