Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні створять новий державний орган
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні створять новий державний орган

Новий державний орган регулюватиме механізм зберігання державних даних

17 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

До кінця 2021-го року в Україні розпочне роботу новий державний орган. Про це повідомляється на Урядовому порталі.

 В Україні створять новий державний орган

Новий державний орган в Україні - що він регулюватиме. Фото: ua.news

Нововведення діятиме на основі постанови № 94 "Про реалізацію експериментального проекту по функціонуванню Національного центру бронювання державних інформаційних ресурсів".

Новий державний орган запустять з першого листопада 2021 року. Центр дозволить врегулювати механізм зберігання державних даних.

Нововведений орган буде забезпечувати нормальну безперебійну роботу держресурсів та контролюватиме надійне функціонування серверів. Експериментальний проект створюватиме резервні копії державних документів.

Всі ці дії допоможуть підвищить захист системи від збоїв в роботі та унеможливлять втрату інформації.

До структури Національного центру увійдуть основний і резервний центри обробки даних, призначені для адміністрування та збереження державних електронних інформаційних ресурсів.

Нагадуємо, що Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки рекомендував парламенту прийняти деякі зміни до законодавства. Згідно з цими змінами, в Україні можуть ввести новий вид військової служби. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше стало відомо, які рішення можуть прийняти на закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони України 19 лютого. Повідомляється, що підсумком може стати введення нових санкцій проти бізнесу нардепа Віктора Медведчука.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що на сьогоднішньому засіданні уряду, 17 лютого, буде прийнято рішення про повернення Україні адаптивної моделі карантину. Якими будуть обмеження, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

17 лютого 2021, 17:28

Лучше б предыдущие работали бы просто https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/ogtsu-obratilsya-k-pravoohranitelyam-po-proverke-deyatelnosti-doneckoblgaza


Новини