Головна Новини Політика внутрішня політика В "Слузі народу" висловилися про акції протесту ФОПів в центрі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" висловилися про акції протесту ФОПів в центрі Києва

Один з депутатів порадив мітингувальникам йти працювати

28 січня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Слуга народу" і за сумісництвом Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев висловився з приводу мітингу, який сьогодні проводять ФОПовці на Майдані Незалежності.

В "Слузі народу" висловилися про акції протесту ФОПів в центрі Києва

Нардеп з "Слуги народу" прокоментував мітинг ФОПовців в центрі Києва - фото: 24 канал

Нардеп зазначив, що тим, хто прийшов на акцію протесту, варто було б йти працювати та заробляти гроші, замість того, щоб займатися політикою. Разом з тим він заявив, що фіскалізація не заважає працювати жодному бізнесмену у світі.

"Вони повинні працювати та заробляти гроші, це ж основна їх функція", — сказав Гетманцев.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 січня, в центрі Києва зібралися бізнесмени та підприємці з усіх куточків України, щоб провести акцію протесту. Об'єднавшись, вони намагаються домогтися від влади збереження спрощеної системи звітності та оподаткування. Також ФОПовці просять зняти обмеження для роботи бізнесу, що діють на час карантину.

Данило Гетманцев також зазначив, що тим підприємцям, які не хочуть працювати за правилами, потрібно закривати свій бізнес і знайти себе в іншій справі, де не буде реєстратора розрахункових операцій. На його думку, цю тему навіть не слід обговорювати.

"Люди вимагають, щоб не встановлювали реєстратор розрахункових операцій. Люди можуть вимагати навіть того,  щоб скасували податки, і навіть того, щоб вже настало літо... ", — додав нардеп.

А тим часом акція протесту в центрі столиці триває. О 12:00 розпочався марш ФОПовців. На цей момент рух на Хрещатику перекрито. Протестувальників супроводжують правоохоронці разом зі вибухотехніками.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що уряд затвердив нові умови кредитування, а також про те, що Верховна Рада прийняла законопроєкт, що обмежує свавілля колекторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини