Головна Новини Політика внутрішня політика В ОПЗЖ жорстко прокоментували чергові санкції проти опозиційних телеканалів
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОПЗЖ жорстко прокоментували чергові санкції проти опозиційних телеканалів

Нардеп Ренат Кузьмін звернув увагу на той факт, що санкції проти ЗМІ влада запровадила, але засідання РНБО цього дня заплановано не було

29 грудня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Учора президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти опозиційних телеканалів "Перший незалежний" та "UkrLive". Привертає увагу той факт, що йдеться про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 грудня 2021 року, хоча на цей день засідання РНБО призначено не було. У партії "ОПЗЖ" вважають такі дії президента черговою незаконною позасудовою розправою із неугодними ЗМІ. Зокрема такі дії влади у своєму Telegram досить жорстко прокоментував нардеп від "ОПЗЖ" Ренат Кузьмін, пише видання "Коментарі".

В ОПЗЖ жорстко прокоментували чергові санкції проти опозиційних телеканалів

Ренат Кузьмін. Фото з відкритих джерел

Окрім вищезгаданих санкцій парламентарій нагадав про ще одну ініціативу влади, що викликала хвилю обурення – нещодавно оприлюднений наказ Міноборони про постановку на військовий облік практично всіх жінок країни.

"Зеленський знову закрив неугодні йому телеканали. Знову без суду та слідства та будь-яких законних підстав. А за кілька днів до цього оголосив про постановку на військовий облік усіх українських жінок віком від 18 до 60 років. Тепер необхідно оголосити мобілізацію до армії жінок – журналісток закритих телеканалів. По-перше, це справедливо, бо народ давно вже вимагає від влади публічного покарання тих, хто наважився критикувати цю саму владу. По-друге, голі журналістки опозиційних телеканалів на медоглядах у військкоматах обов'язково піднімуть бойовий дух військкомів і всіляких перевіряючих із генштабу", – з іронією зазначив Кузьмін.

Але і на цьому, припустив нардеп, влада, яка реалізує свою абсурдну ініціативу за іншою, може не зупинитися.

Ренат Кузьмін також звернувся з порадою до президента – поширити ініціативу про військовий облік не лише на журналісток закритих телеканалів, що проштрафилися, а й на жінок, які ці телеканали дивилися. За словами нардепа, їх усіх після медогляду можна відправити до АТО.

Політик підсумував, судячи з дій влади, президент упевнений, що його прихильники настільки відірвані від реальності, що, незважаючи на будь-які, навіть найбожевільніші рішення, будуть готові знову віддати свої голоси за Зе-команду.

Читайте також на порталі "Коментарі" – адвокати розповіли, чому винні за утримання Медведчука під домашнім арештом понад 6 місяців – відповідають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/RRKuzmin/2420
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини