Головна Новини Політика внутрішня політика В ОПЗЖ заявили, що США запроваджують санкції проти опозиційних депутатів за активну боротьбу із зовнішнім управлінням
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОПЗЖ заявили, що США запроваджують санкції проти опозиційних депутатів за активну боротьбу із зовнішнім управлінням

Санкції проти Волошина та Козака свідчать про те, що позиція США не знаходить підтримки у Європі

20 січня 2022, 21:40
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти членів Політради, народних депутатів від партії "Опозиційна платформа – За життя" Тараса Козака та Олега Волошина, заступника голови Комітету ВР з інтеграції України до Європейського Союзу. Про це йдеться в офіційній заяві на сайті ОПЗЖ.

В ОПЗЖ заявили, що США запроваджують санкції проти опозиційних депутатів за активну боротьбу із зовнішнім управлінням

В партії відреагували на санкції США (фото з відкритих джерел)

У політсилі наголосили, що стосовно Тараса Козака в Україні сфабриковано кримінальну справу на політичне замовлення влади, а Олег Волошин брав активну участь в організації міжнародних заходів партії.

Санкції проти Олега Волошина свідчать про те, що позиція США не знаходить підтримки в країнах Європи. І санкції спрямовані на те, щоб завадити нашій партії доносити свою позицію до європейських партнерів, обмежити їхнє право на отримання об'єктивної та всебічної інформації", – йдеться у заяві ОПЗЖ.

У партії впевнені, що запровадження санкцій щодо народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" стало результатом домовленостей влади із представниками Сполучених Штатів.

"Влада, продемонструвала неспроможність та голослівність у фабрикації звинувачень проти політичних опонентів. Введення Сполученими Штатами санкцій не проти олігархів і корупціонерів, а проти політичних діячів опозиції доводить, що вся роздмухувана істерія, всі погрози та консультації, вся робота виборчого правосуддя та спецслужб, усі вироки, що виносяться судами, спрямовані на боротьбу ‒ з партією "Опозиційна платформа" ", – наголосили у політсилі.

У партії впевнені, що це є прямим доказом "злочинної політики позбавлення України суверенітету". І саме за активну боротьбу ОПЗЖ із зовнішнім управлінням  вводяться санкції проти представників політсили.

"Опозиційна платформа – За життя" заявляє, що санкції та кримінальні справи проти представників нашої сили, спрямовані на перешкоджання депутатській діяльності, є актом міжнародного політичного терору, який здійснюється на замовлення", – констатували в ОПЗЖ.

Нагадаємо, що народний депутат України, голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук не раз наголошував, що виступає і виступатиме категорично проти зовнішнього управління в Україні. І саме з цим політик пов'язує те, що Швейцарія анулювала його доньці студентську візу, яку вона отримала для навчання у Женевському університеті.

"Так, я виступаю проти зовнішнього управління – зовнішнього управління США та Заходу. І виступатиму. Те, що постраждав член сім'ї, моя донька, або постраждала дружина, щодо якої запроваджено санкції, це нехай залишається на совісті цих західних демократів, західних прихильників правової держави, які потурають злочинній поведінці чинної влади в Україні. І, звичайно, доньці довелося вступити до іншого вузу, і вона успішно навчається. Зараз приїхала на канікули, і я дуже задоволений, що дитині все подобається, і вона так спокійно пережила ці перші удари по ній через політичну оцінку діяльності її батька. Я радий, що так сталося", – сказав Віктор Медведчук, коментуючи ситуацію з анулюванням візи доньки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОПЗЖ жорстко прокоментували чергові санкції проти опозиційних телеканалів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини