Головна Новини Політика внутрішня політика В ОПЗЖ заявили про безперспективність справи, в якій фігурує Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОПЗЖ заявили про безперспективність справи, в якій фігурує Медведчук

Нардеп Юрій Бойко впевнений, що якщо Медведчука звинувачують у тому самому, що й Порошенко, то справа точно розвалиться

25 січня 2022, 12:14
Поділіться публікацією:

Вугільна справа, фігурантом якої є лідер ОПЗЖ, нардеп Віктор Медведчук, не має перспектив. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив нардеп Юрій Бойко, пише сайт телеканалу "112 Україна".

В ОПЗЖ заявили про безперспективність справи, в якій фігурує Медведчук

Юрій Бойко. Фото: прес-служба ОПЗЖ

"Це ми бачили по нашому колезі, народному депутату Медведчуком, до справи якого і намагаються прив'язати справу п'ятого президента. Я не знайомий із звинуваченнями на адресу п'ятого президента, але я уважно прочитав, що інкримінували моєму колезі. Якщо це та сама справа, то це порожнеча, нічого там немає, оскільки в момент, коли йшла торгівля з неконтрольованими територіями, не було жодних заборон", — заявив Бойко.

Водночас він наголосив: "Справа, яка розглядається, не має перспектив".

Варто нагадати, у середу, 19 січня, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід п'ятому президентові України, нардепу Петру Порошенку у справі про державну зраду та фінансування тероризму. Так, суд ухвалив рішення звільнити екс-главу держави із зали суду під особисте зобов'язання.

Раніше Печерський районний суд міста Києва продовжив до 10 місяців запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту нардепу Віктору Медведчуку.

Адвокат голови політика Лариса Чередниченко заявила, що Кримінальний процесуальний кодекс України встановлює максимальний термін продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту до шести місяців. У випадку з Віктором Медведчуком цей термін вже сягає десяти місяців, і це є підставою для апеляційної скарги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп Шуфрич заявив, що влада продемонструвала зовсім різне ставлення до Порошенка та Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини