Головна Новини Політика внутрішня політика Шуфрич: влада продемонструвала абсолютно різне ставлення до Порошенка та Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфрич: влада продемонструвала абсолютно різне ставлення до Порошенка та Медведчука

Нестор Шуфрич заявив, що арешт Медведчука — виключно політичний тиск

22 січня 2022, 12:49
Поділіться публікацією:

Влада показала абсолютно різне ставлення за однаковим звинуваченням до п'ятого президента України Петра Порошенка та голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Таку заяву зробив в етері телеканалу "Ukrlive" народний депутат від ОПЗЖ, голова Комітету ВРУ з питань свободи слова Нестор Шуфрич. Про це повідомляє 112.юа.

Шуфрич: влада продемонструвала абсолютно різне ставлення до Порошенка та Медведчука

Нестор Шуфрич - фото з відкритих джерел

"Я раніше казав, що жодного серйозного рішення щодо Порошенка не буде. Це не нормально, що суддя на дві доби йде до нарадчої кімнати, він що там дві доби не їв, не пив... Зрозуміло, що він чекав команди від Банкової та врешті-решт вона настала: я думаю, що сталося наступне — стежили за цим процесом не тільки в Україні, а й за кордоном, і представники всіх посольств, і вони побачили, що немає жодних доказів у державній зраді з боку Порошенка. Була реакція, і я впевнений, був прямий тиск на Зеленського, щоб він дав команду Порошенка звільнити, що практично і сталося. Адже у цій справі немає природи державної зради", — зазначив Нестор Шуфрич.

Також парламентарій наголосив, що влада на сьогодні продемонструвала різне ставлення за одним і тим же звинуваченням до Порошенка і Медведчука. За його словами, Медведчук не мав так багато влади та не міг значною мірою впливати на процеси, оскільки він просто не представник влади та не керує організацією роботи Кабінету міністрів, Служби безпеки, Національного банку України. Однак попри це Медведчука вже майже чотири місяці тримають під домашнім арештом, тоді як Порошенка випускають під особисте зобов'язання.

"Це ще раз підтвердить, що це виключно політичний тиск, що це політичне замовлення на знищення Віктора Медведчука й Опозиційної платформи – За життя”, – підсумував Шуфрич.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Медведчук заявив, що антиросійська істерія в Україні досягає жахливих масштабів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

22 січня 2022, 21:54

Жидовская морда, жидовской морде глаз не выклюет.


Новини