Головна Новини Політика внутрішня політика В Офісі президента визначаються з новою кандидатурою прем’єр-міністра, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента визначаються з новою кандидатурою прем’єр-міністра, – ЗМІ

Шурма був призначений заступником голови ОПУ 23 листопада 2021 року, тоді це призначення пояснили ротаціями в Офісі

17 лютого 2022, 12:24
Поділіться публікацією:

Можливим новим главою уряду може стати нинішній заступник глави офісу президента Ростислав Шурма. Як передає видання "Коментарі", про це пише портал "Delo.ua", посилаючись на своє джерело в Офісі президента.

В Офісі президента визначаються з новою кандидатурою прем’єр-міністра, – ЗМІ

Ростислав Шурма. Фото: gmk.center

Портал зазначає, що на Банковій призначення Ростислава Шурми назвали суто ротаційним питанням. Тоді Юлія Свириденко, яка обіймала посаду заступника голови ОП, перейшла на посаду міністра економіки та віце-прем'єр-міністра. Фактично її місце і зайняв Шурма.

Цитуючи Шурму, прес-служба Офісу президента повідомляла, що серед його пріоритетних завдань – підготовка програм стимулювання економічного розвитку та підвищення енергоефективності.

"Ростислав Шурма прийшов до Офісу президента з великого бізнесу – понад 15 років працював у великих виробничих компаніях – ММК ім. Ілліча, що на заводі "Промета" (Болгарія), був членом ради директорів "Метінвест-Траметал" (Італія), був фінансовим директором Макіївського металургійного заводу. У 2012-2019 роках обіймав посаду генерального директора металургійного заводу "Запоріжсталь", що входить до "Метінвесту" Ріната Ахметова та Вадима Новинського", – зазначає видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — одразу після призначення Шурми на нову посаду раніше ЗМІ повідомляли, що Ростислав Шурма займеться у ВП зниженням податкового тиску на бізнес. Тоді йшлося, що основне завдання призначеного на посаду заступника голови Офісу Президента Ростислава Шурми – стати ключовим радником президента з питань розвитку промисловості, залучення іноземних інвестицій, підтримки інноваційної складової економіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини