Головна Новини Політика внутрішня політика В Івано-Франківській ОДА новий глава
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській ОДА новий глава

Під час зустрічі в Офісі президента Володимир Зеленський вручив Онищук службове посвідчення

9 липня 2021, 01:49
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський підписав указ про призначення головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлани Онищук, яка до цього працювала заступником голови ОДА. Про це повідомляє Офіс президента.

В Івано-Франківській ОДА новий глава

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Під час зустрічі в Офісі президента глава держави вручив Онищук службове посвідчення та побажав успіхів. Серед пріоритетів він назвав розвиток інфраструктури та туристичного потенціалу регіону, а також залучення інвестицій.

"Вірю, що ваш професійний рівень, досвід держслужби і знання регіону допоможе зробити роботу облдержадміністрації ще більш ефективною для створення історії успіху вашої рідної Івано-Франківщини", — сказав Зеленський.

Онищук народилася 1984 року в селищі Заболотів Івано-Франківської області. У 2002 році закінчила Снятинський сільськогосподарський технікум за напрямом "бухгалтерський облік". У 2005 році — Прикарпатський національний університет ім. Стефаника за напрямом "правознавство". Крім того, Оніщук служила в органах внутрішніх справ в Прикарпатському юридичному інституті Львівського державного університету внутрішніх справ.

Нагадаємо, голова Кіровоградської облдержадміністрації стала Марія Чорна. Вона зустрілася з президентом України і отримала службове посвідчення, повідомляє пресслужба Офісу глави держави. Указ про призначення кандидата на керівну посаду в ОДА в рідному регіоні Зеленського президент підписав 27 травня. Глава держави побажав Чорної успіху на новій посаді. Її досвід роботи і знання особливостей регіону допоможуть реалізувати потенціал Кіровоградської області, впевнений президент.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини