Головна Новини Політика внутрішня політика Українська армія може взяти Донецьк і Луганськ, якщо буде команда - Данилов
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська армія може взяти Донецьк і Луганськ, якщо буде команда - Данилов

Данилов запевнив, що українська армія відповідає на обстріли російських найманців

10 вересня 2021, 04:05
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що українська армія може звільнити окупований Донецьк і Луганськ, якщо отримає таку команду.

Українська армія може взяти Донецьк і Луганськ, якщо буде команда - Данилов

Олексій Данилов - фото з відкритих джерел

Про це Данилов заявив в ефірі "Право на владу"

"Наша армія може виконати будь-яке завдання. І те, що наші хлопці виконували в Афганістані, то жодна країна світу не змогла виконати те, що наші армійці (спецоперацію по евакуації громадян — ред). Якщо сьогодні наш верховний головнокомандувач дасть команду взяти Донецьк і Луганськ, то вони можуть це зробити. Але, що робити з тими десятками і сотнями тисяч людей, які можуть загинути? Хто за це буде нести відповідальність? ".

Данилов запевнив, що українська армія відповідає на обстріли російських найманців. Він зазначив, що відповіді такі, що противник просить "тиші" після цього.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський з ностальгією згадав про свій останній виступ у Донецьку, коли Донбас ще не був окупований і російські війська не контролювали україно-російський кордон. Як інформує портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Володимир Зеленський розповів, що Студія "Квартал 95" завжди мала аншлаг, виступаючи в Донецьку. Зеленський зазначив, що він зі своїм колективом приїхав до Донецька в квітні 2014 року. Тоді ще не було ніяких ознак, що місто скоро буде окупований, всюди була українська символіка. Правда на наступний день після виступу, згадує Володимир Зеленський, він побачив групу хлопців, яка йшла по проспекту. Вони тримали в руках національні прапори України і прапори з іншою символікою. Зеленський розповів, що тоді ці хлопці підійшли до нього з проханням сфотографуватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини