Головна Новини Політика внутрішня політика Українці за прямі переговори з Росією: що задумали на Банковій
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці за прямі переговори з Росією: що задумали на Банковій

У ЗМІ дослідження групи "Рейтинг" з'явилося лише 10 грудня, а на "плюсах" щодо бажання більшості українців піти на прямі переговори з РФ оголосили ще в четвер увечері

10 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", понад 50% українців вважають, що Україна має сісти за стіл переговорів із Росією, де обговорюватимуть питання врегулювання конфлікту на Донбасі. Такі дані надали громадськості соціологи групи "Рейтинг". Якщо говорити більш конкретно, то 56% виступають за такі прямі переговори, 41% — проти. Політичні експерти, політтехнологи вже поспішили заявити, що такі цифри не зовсім чітко відображають реальну картину.

Українці за прямі переговори з Росією: що задумали на Банковій

Соцопитування. Фото: канал 1+1

Політичний експерт Михайло Бесараб радить українцям не зневірятися з приводу того, що понад 50% українців вважають за можливе прямі переговори з Росією.

"Якби соціологи групи "Рейтинг" поставили ще одне питання про те, що саме має обговорюватися на цих переговорах, то результати нас точно порадували б. Отримані відповіді не відповідали б примирливим намірам Володимира Зеленського та інтересам Путіна. Впевнений у цьому майже на 100%", — наголосив Михайло Бесараб.

Солідарний із ним журналіст та політтехнолог Володимир Горковенко. Він звернув увагу на одну промовисту деталь.

"Опитування гурту "Рейтинг" учора з'явилося у телевізорі олігарха Коломойського, а сьогодні в інтернеті. Офіс президента намагається нав'язати думку, що більшість українців є за прямі переговори з Путіним. Саме так, як хоче Зеленський. Той самий Володимир Зеленський, якого, за даними того ж таки "Рейтіга", підтримує лише 25% виборців. Щось на Банковій із математикою зовсім погано", – зазначив Горковенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — соціологічна група "Рейтинг" представила оновлений президентський рейтинг – Зеленський знову попереду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини