Головна Новини Політика внутрішня політика Українці підтримують економічний та політичний курс ОПЗЖ та Медведчука, – Загородній
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці підтримують економічний та політичний курс ОПЗЖ та Медведчука, – Загородній

Нардеп вважає, що українці розчаровуються у своєму виборі 2019 року

26 жовтня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Партія "Опозиційна платформа – За життя" здобула велику підтримку на місцевих виборах, а політична сила "Слуга народу" ці вибори програла. Це говорить про те, що політичний та економічний курс, заявлений "ОПЗЖ" та головою політради партії, нардепом Віктором Медведчуком, правильний, адже його підтримує більшість українців. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив нардеп, член політради "ОПЗЖ" Юрій Загородній в ефірі телеканалу "Перший незалежний".

Українці підтримують економічний та політичний курс ОПЗЖ та Медведчука, – Загородній

Юрій Загородній Фото: з відкритих джерел

Політик наголосив, що ставка, зроблена громадянами України у 2019 році на владу "нових облич", була помилковою і сьогодні це вже очевидний факт.

"Позиція нашої політичної сили, Віктора Медведчука, всієї нашої команди однозначна: ця влада має якнайшвидше піти у відставку. Потрібно визнати всім, хто голосував за Зеленського, вони помилилися. Я теж голосував за Зеленського, я визнаю, що теж помилився. З тих 73% тих, хто проголосував, думаю, більше 50% розуміють, що помилилися. За соціологічними опитуваннями, тих, хто каже, що Україна рухається не в тому напрямку, від 63 до 70%, тобто вони розчарувалися у владі", – сказав Загородній.

Він упевнений, що курс, обраний чинною владою, за якого Україна віддається повністю під зовнішнє управління і перетворюється на "анти-Росію", є глухим, оскільки для нашої країни єдиний шлях, щоб вийти з економічної, а отже, і соціальної кризи. — Відновлення відносин з Росією та країнами СНД.

"Медведчук заявив та обґрунтував новий економічний курс, нову політику щодо того, який курс проводить нинішня влада. Не буде економічних успіхів – не буде змін внутрішніх: економічних, політичних, соціальних. Цього не буде, доки не буде відновлено співпрацю з РФ, країнами СНД, доки не буде вирішено питання миру, доки не буде змінено соціальну політику всередині країни, доки не запрацює вітчизняна економіка, доки не буде зупинено процес деградації, деінтелектуалізації, деіндустріалізації України", – наголосив політик.

Крім того, він нагадав, що партія "Опозиційна платформа – За життя" отримала величезну підтримку громадян на місцевих виборах, а чинна влада програла ці вибори, що вкотре підтверджує правильність курсу ОПЗЖ.

Юрій Загородній констатував, влада має свою позицію, сьогодні триває боротьба між ОП та "ОПЗЖ". Влада вустами Данілова заявила, що Україна має стати жорсткою президентською республікою, а в опозиційній політсилі кажуть, що Україна має перетворитися на парламентську республіку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук прокоментував ідею Зеленського про його обмін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

26 жовтня 2021, 13:02

Загородній - рідкісний МАНКУРСЬКИЙ НАГУЛЯНИЙ БАЙСТРЮК-ДЕБІЛ...!!!


Новини