Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук прокоментував ідею Зеленського про його обмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук прокоментував ідею Зеленського про його обмін

Медведчук відповів Зеленському, що такий обмін його абсолютно не цікавить

18 жовтня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Підозрюваний в державній зраді нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що у нього є тільки один український паспорт і немає ніякого іншого. Також політик додав, що йому абсолютно не цікаві думки президента Зеленського про його обмін. Як передає видання "Коментарі", таку заяву Медведчука опубліковано на сайті ОПЗЖ.

Медведчук прокоментував ідею Зеленського про його обмін

Віктор Медведчук. Фото: сайт ОПЗЖ

Віктор Медведчук підкреслив, він завжди мав тільки одне громадянство — це громадянство України. І попри переслідування його владою, він не збирається навіть замислюватися про те, щоб змінити громадянство.

За словами Медведчука, главі держави не варто морочити собі голову про те, щоб обміняти його, тому як він сам виступає проти такої ідеї й вважає її абсолютно неспроможною. Також лідер ОПЗЖ зробив акцент на тому, що Україна поступово продовжує віддалятися від принципів конституційності та права. Свої думки Медведчук пояснив тим, що доводиться чути від гаранта Конституції, першої особи в державі ідеї щодо обміну. При цьому президент сам же ігнорує конституційний принцип презумпції невинуватості.

Нардеп заявив, що він не вважає себе людиною, яка порушила закони України й повинен понести відповідальність. Кримінальні справи, які відкриті в Україні Медведчук називає політичними репресіями проти нього з боку чинної влади. Нардеп вважає, що здатний себе сам захистити в Україні, тому продовжить боротьбу за "відновлення справедливості".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалі "ICTV" припустив, що Віктора Медведчука можуть обміняти на полонених Кремля. При цьому президент допустив таку можливість, якщо Росія підтвердить, що у Медведчука є російське громадянство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини