Головна Новини Політика внутрішня політика Українці цікавляться справою Медведчука, але не вірять в винесення справедливого вироку, - соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці цікавляться справою Медведчука, але не вірять в винесення справедливого вироку, - соцопитування

ГО "Інститут соціології громадянського суспільства" провів на замовлення американської компанії WEST MARKET INDUSTRIAL LLC (США) опитування, щодо думки українців про "справу Медведчука"

11 вересня 2021, 20:17
Поділіться публікацією:

Українці цікавляться справою Медведчука, але не вірять в винесення справедливого вироку, - соцопитування

Віктор Медведчук, фото із відкритих джерел

Більшість українців цікавить перебіг судової справи, розпочатої проти народного депутата та голови політради політичної партії "Опозиційної Платфори – За Життя" Віктора Медведчука. Про це свідчать дані опитування, проведеного ГО "Інститут соціології громадянського суспільства", повідомляє "112 Україна".  

Справа Медведчука, за результатами опитування, становить інтерес для 62,4% респондентів.


Понад третину опитуваних вважають, що висунуті політику звинувачення не варті обраного запобіжного заходу (38,5%), або Медведчука мали б відпустити із судового залу без всіляких умов  (35,2%).


Близько 70% учасників опитування певні, що справа Медведчука має відвернути увагу українців від наявних проблем держави, а також, що всі спроби засудити лідера опозиціонерів лише підвищать рейтинги "ОПЗЖ".


Справедливим і доцільним повне виправдання народного депутата назвали 64,5% опитаних українців. В той же час, понад половину респондентів не вірять в те, що судовий процес вирішиться прийняттям реального рішення, а 56,5% з опитаних.



Зазначимо, що учасниками опитування стали 3 тис. 12 респондентів із різних куточків України (за винятком мешканців тимчасово окупованих територій). Похибка дослідження, за даними Інституту соціології громадянського суспільства, не перевищує 2,8%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в "ОПЗЖ" зробили офіційну заяву про те, що Віктор Медведчук став жертвою незаконного кримінального переслідування через те, що діюча влада пішла  шляхом узурпації  і побудови цілковитої диктатури в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини