Головна Новини Політика внутрішня політика "Українці будуть позитивно здивовані": головний дипломат України зробив заяву про зміни осінню
commentss НОВИНИ Всі новини

"Українці будуть позитивно здивовані": головний дипломат України зробив заяву про зміни осінню

Дмитро Кулеба каже, що результати України позитивно здивують і українців і людей за кордоном.

9 червня 2024, 18:20 comments1921
Поділіться публікацією:

 Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба висловив свої очікування щодо подій цієї осені, прогнозуючи позитивні зміни для України.

"Українці будуть позитивно здивовані": головний дипломат України зробив заяву про зміни осінню

Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

В інтерв'ю з "Укрінформом" він зазначив, що наразі суспільні очікування дуже занижені.

"Ми перебуває у точці дуже занижених очікувань. Але хоч як би парадоксально це звучало, я думаю, що натомість результати України позитивно здивують і українців і людей за кордоном. Головне – зберігати єдність попри будь-які спроби ворога її підривати та всім разом важко працювати на перемогу і не втрачати надії", — зазначив міністр. 

Міністр також наголосив на важливості збереження країни та її народу, закликаючи до взаємопідтримки.

 "Маємо триматися та допомагати одне одному. Ми переможемо. Бережімо цю віру одне в одного та рухаймося вперед", — резюмував очільник МЗС України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кулеба розповів про крок Китаю, який би наблизив мир. Україна переконана в тому, що участь Китаю в саміті світу була б правильним кроком, який наблизив би мир і продемонстрував би збалансовану позицію Пекіна щодо війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

Дмитро Кулеба зазначив, що Україна перебуває в активному діалозі з Китаєм щодо бачення шляхів досягнення миру. За його словами, Київ переконує Пекін, що принцип територіальної цілісності є фундаментальним для обох країн.

Глава українського МЗС зазначив, що Україна публічно відповіла на китайську позицію, а цього тижня у Пекіні відбулися перші за багато років політичні консультації між міністерствами двох країн.       
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини