Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського запропонували мобілізувати через лотерею
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського запропонували мобілізувати через лотерею

В Офісі президента запропонували оригінальний підхід до мобілізації

3 січня 2024, 23:45 comments1525
Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента України, голова Національного фонду інвестицій та голова наглядової ради "Укроборонпрому", президент Київської школи економіки Тимофій Милованов запропонував оригінальний спосіб мобілізації за допомогою лотереї або жеребкування. Свою пропозицію Милованов озвучив на сторінці у Фейсбук, передає портал "Коментарі"

У Зеленського запропонували мобілізувати через лотерею

В ОПУ озвучили нову пропозицію щодо мобілізації. Фото з відкритих джерел

Радник Андрія Єрмака запропонував визначати тих, кого призвати під час тої чи іншої хвилі мобілізації, за допомогою лотереї або жеребкування.

"Більшість моїх читачів пишуть, що правильний підхід до мобілізації — через лотерею або жеребкування. Держава випадково витягує день і місяць. Ті люди, які народились в ці дні, мобілізуються. Інші – ні", — написав Тимофій Милованов.

Аналогічну процедуру відбору новобранців радник голови Офісу президента запропонував повторювати під час кожної нової хвилі мобілізації.

Тимофій Милованов запитав у своїх читачів, чи підтримують вони відповідну ініціативу. Судячи з коментарів під постом, користувачам соцмережі не надто сподобався пропозиція колишнього міністра економіки щодо нововведень у процедурі мобілізації. Більшість коментаторів розкритикували її, а дехто й взагалі запропонував Милованову мобілізуватися.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба переконаний, що з Дональдом Трампом, якщо він стане президентом США, можна буде працювати, просто потрібно знайти правильний підхід. На його думку, перемога Трампа на президентських виборах зовсім не буде означати, що США припинять підтримувати Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

п**да украине,героям п**да

4 січня 2024, 06:04

Конч***ые)))Спички тяните))


Новини