Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського розповіли про протистояння з Порошенком
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про протистояння з Порошенком

У партії Зеленського прокоментували конкуренцію з Порошенком

22 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

У президентській партії "Слуга народу" прокоментували конкуренцію на електоральному полі з лідером партії "Європейська солідарність" і експрезидентом України Петром Порошенком. Про це розповів глава партії влади Олександр Корнієнко, передає видання "РБК-Україна".

У Зеленського розповіли про протистояння з Порошенком

Фото: Google

Після того, як були введені санкції проти Віктора Медведчука і його оточення, а також яскравої антиросійської риторики постало питання про те, що партія "Слуга народу" починає зміщуватися до правої ідеології, що може призвести до загострення конкуренції із Петром Порошенком і партією "Європейська солідарність", яку очолює експрезидент.

За словами голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка, вони не вважають Петра Порошенка і його партію конкурентами. Він зазначив, що питання конкуренції з експрезидентом було вирішено ще на виборах у 2019 році. Корнієнко заявив, що Порошенку потрібно буде докласти зусиль, щоб конкурувати з ними на будь-яких виборах.

Довідка: Володимир Зеленський переміг у другому турі виборів президента України навесні 2019 року, набравши 73% голосів виборців. Петро Порошенко, який вийшов у другий тур разом із Зеленським, набрав 25% голосів.

Під час інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і позачерговi парламентськi вибори, які відбулися в липні 2019 року. Тоді партія "Слуга народу" набрала 54% голосів виборців, отримавши монобiльшість у парламенті.

Партія Петра Порошенка "Європейська солідарність" на тих виборах набрала понад 8% голосів виборців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, якою буде політика Байдена щодо України.

Читайте також, скільки коштуватиме створення нової партії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мартынов Алёша

23 березня 2021, 10:49

Битва клоунов продолжается... Пора бы вернуть в политику самостоятельных личностей, способных не только смешить народ, но и влиять на решения мирового истеблишмента. Единственный украинский политик способный на подобное - Кравчук! Возращение его в политическую жизнь страны, уверен, будет воспринято ликованием. Как говорится, старый конь борозды не портит!


Новини