Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського прокоментували можливість закриття телеканалу "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували можливість закриття телеканалу "Прямий"

Президент України Володимир Зеленський доручив почати підготовку засідання РНБО на 19 лютого, частину питань на якому розглянуть в закритому режимі

19 лютого 2021, 01:33
Поділіться публікацією:

На засіданні Ради національної безпеки і оборони 19 лютого не планували вводити санкції проти телеканалу "Прямий", на які натякав п'ятий президент Петро Порошенко.

У Зеленського прокоментували можливість закриття телеканалу "Прямий"

Володимир Зеленський і Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

Про це прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель сказала в коментарі "Українській правді".

"Санкції проти телеканалів 112 Україна, ZIK, NewsOne були впроваджені через докази фінансування з держави-агресора, а також зв'язаність їх власника з терористичними організаціями, що оперують на окупованих агресором територіях України", — сказала вона.

За її словами, "свободи слова в Україні нічого не загрожує, які б критичні матеріали або не надійні факти, якщо мова йде про телеканали, підпорядкованих колишньому президенту, вони не поширювали".

Повідомлялося, що Зеленський доручив почати підготовку засідання РНБО на 19 лютого, частину питань на якому розглянуть в закритому режимі.

Нагадаємо, Верховний Суд України почав виносити рішення по позовах, якими намагалися опротестувати введення указом президента Володимира Зеленського санкцій проти каналів Віктора Медведчука. Чому прийняті саме такі постанови? Як події можуть розвиватися далі? Що можуть зробити ті, хто бореться за скасування санкцій і ті, хто хоче їх посилення? Відповіді на ці та інші питання "Коментарі" шукали разом з експертами.

Як повідомлялося раніше, портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" провели опитування "Естрадний виконавець року (співак або музична група)". Лідерство в рейтингу найбільш популярних артистів впевнено взяли двоє яскравих українських виконавців. Дізнайтеся, кого з українських співаків люблять найбільше! 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.pravda.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини