Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського пояснили, чому вторгнення РФ в Україну стане вироком для НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому вторгнення РФ в Україну стане вироком для НАТО

На Банковій вважають, що продовження війни в Україні чи ескалація ситуації буде однією з найбільших поразок західних партнерів

11 січня 2022, 16:04 comments1135
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що вторгнення російських військ в Україну стане не лише проблемою для України, а й поставить під сумнів перспективу існування Північноатлантичного Альянсу. Як передає видання "Коментарі", свою думку глава президентського офісу озвучив у розмові з журналістом британського телеканалу "Channel 4".

У Зеленського пояснили, чому вторгнення РФ в Україну стане вироком для НАТО

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

Андрій Єрмак зазначив, що Україна сьогодні займає чітку позицію – всі міжнародні переговори, на яких йде обговорення питання гарантій безпеки в Європі, повинні починатися з України та з обов'язковою участю України.

Глава ОП також заявив, що якщо військові дії захлиснуть Україну, знову відновиться ескалація на сході – це стане поразкою для західних партнерів. Свої слова Андрій Єрмак пояснив тим, що західні політики сьогодні не готові йти на радикальні кроки проти Росії, намагаються шляхом переговорів знизити градус напруженості, вірять у ефективність цих переговорів. Так от, якщо незважаючи на все це Росія все ж таки вирішить вторгнутися в Україну, то західним політикам дуже складно буде знайти слова пояснення перед своїми громадянами – чому так сталося.

Андрій Єрмак впевнений, що, якщо Росія і вирішить піти війною на Україну, то 90% українців будуть зі зброєю в руках захищати свій дім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Кулеба прокоментував переговори щодо гарантій безпеки між Росією та США, каже, що Москва так і не досягла свого. Ультимативна вимога Кремля про те, що Україна не повинна стати членом НАТО навіть не обговорювали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

11 січня 2022, 19:45

90% украинцев будут с оружием защищать что?)) Краину? Ту страну что грабит свой народ?! Да не мечтайте даже!))) Идите сами и воюйте! Я этой стране ничего не должен! Если и наберете % 30--40 деблов то это в лучшем случае) И то среди рагуей с западной украины.


Новини