Головна Новини Політика внутрішня політика У Верховній Раді між Леросом та Тищенком сталася штовханина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді між Леросом та Тищенком сталася штовханина (ВІДЕО)

Тищенко перервав виступ колеги, відштовхнув його від трибуни та не дав повернутися

9 вересня 2021, 12:26
Поділіться публікацією:

У Верховній Ради сталася штовханина між депутатами від "Слуги народу" Гео Леросом та Миколою Тищенком, повідомляє "Суспільне". 

У Верховній Раді між Леросом та Тищенком сталася штовханина (ВІДЕО)

Штовханина в Раді, фото "Телеграф"

Під час виступу Гео Лероса, колега відштовхнув його від трибуни  і не давав повернутися та продовжити.  Подія трапилася, коли Гео Лерос вимагав у Раді пояснень від президента Володимира Зеленського, щодо його відповіді по провалу спецоперації із затриманням бійців ПВК "Вагнера". 

"Нас українців цікавить, хто з цієї парочки, пан Зеленський чи його секретарка Єрмак, злили цю операцію? Пане Зеленський, ви можете скільки завгодно призначати своїх друзів, знайомих на керівні державні посади. Але ви перетворюєте цю країну на мафію", — не встиг завершити Гео Лерос, як відібрав у нього мікрофон Микола Тищенко.

Раніше, портал "Коментарі" розповідав, що телекомпанія "CNN" випустила програму про зрив спецоперації.  Експерт із питань сектора оборони і безпеки, полковник СБУ у відставці Олег Стариков зазначав, що в ситуації є політична і оперативна складова. На його думку, розгойдування теми зриву спецоперації щодо вагнерівців почалася знову з метою тиску на українську владу — для вирішення якихось своїх геополітичних цілей. Кандидат політичних наук, політичний експерт Дмитро Гаврилюк впевнений: головний гіпотетичний результат, який може очікувати владу Зеленського, якщо в розслідування стосовно "вагнергейту" увірує Білий дім, — це затяжний період охолодження у відносинах України і США. На його думку, ажіотаж навколо "вагнергейту" не призведе в Україні до "масових заворушень", від яких дуже не по собі Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини