Головна Новини Політика внутрішня політика У ТСК розповіли, чи давав Зеленський вказівку зірвати операцію щодо «вагнерівців»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТСК розповіли, чи давав Зеленський вказівку зірвати операцію щодо «вагнерівців»

Голова ТСК та нардеп "Слуги народу" Мар'яна Безугла впевнена, що влада не причетна до зриву спецоперації

15 листопада 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський не давав вказівки скасувати спецоперацію із затримання "вагнерівців". Глава Офісу президента Андрій Єрмак також не має жодного стосунку до зриву операції. Він не давав таких вказівок, бо не має відповідних повноважень. Як інформує видання "Коментарі", таку інформацію озвучила голова ТСК та нардеп "Слуги народу" Мар'яна Безугла під час брифінгу-оприлюднення проміжного висновку парламентської ТСК.

У ТСК розповіли, чи давав Зеленський вказівку зірвати операцію щодо «вагнерівців»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Коментуючи новину політтехнолог та журналіст Віктор Уколов зазначив у себе у Facebook, судячи з озвученого головою ТСК на Банковій знайшли вихід – щоб Мар'яна Безугла знову чогось не наговорила, їй суворо наказали не нести нісенітниці, а лише читати те, що написано на аркуші паперу. У принципі, вона впоралася відмінно на відміну від ТСК. Тому що це була найрезультативніша ТСК в історії Верховної Ради. По суті, за той час, що працювала ТСК, так і не було встановлено нічого. Натомість було доведено, що влада до зриву спецоперації не має жодного стосунку.

"Наприклад, ТСК не змогла встановити, хто переніс захоплення "вагнерівців" з 25-го на 30-те. Але при цьому ТСК встановила, що це не президент, не керівник Офісу президента і не міністр оборони. Так трапилось. Тобто захоплення вагнерівців перенесли, а хто – невідомо. Містика! Це як із Трухіним, коли поліція не змогла встановити, хто був за кермом. Воно саме!" – резюмував політтехнолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти проаналізували, чи міг би Андрій Єрмак бути причетним до зриву операції із захоплення "вагнерівців".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини