Головна Новини Політика внутрішня політика У ТКГ розповіли про символізм санкцій проти Медведчука і Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли про символізм санкцій проти Медведчука і Марченко

Хто виявився найлютішими націоналістами

20 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

В українській делегації в мінській ТКГ звернули увагу на символічний момент в накладенні санкцій РНБО проти нардепа Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Про це написав представник делегації Денис Казанський на своєму каналі в Telegram.

У ТКГ розповіли про символізм санкцій проти Медведчука і Марченко

Фото: Google

За його словами, символічним є той факт, що одним з ініціаторів введення санкцій є секретар РНБО Олексій Данилов, який був мером Луганська.

Казанський сказав, що росіяни та їхні поплічники в Україні, включаючи Віктора Медведчука і Анатолія Шарія, постійно звинувачують жителів областей західної України в русофобії і націоналізмі.

Він зазначив, що на ділі найлютішими націоналістами виявилися російськомовний виходець із Кривого Рогу Володимир Зеленський і луганчанин Олексій Данилов.

У 1990-х роках Данилов був міським головою Луганська, а в 2005 році очолював Луганську обласну державну адміністрацію.

19 лютого в відношенні нардепа Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб були введені санкції РНБО за фінансування тероризму. Олексій Данилов назвав Марченко та Медведчука терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованому Донбасі.

Також під санкції потрапили приватні літаки Медведчука і Козака, на яких вони регулярно літали в Москву. Данилов пообіцяв введення санкцій проти ряду народних депутатів, яке варто очікувати через два тижні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Джо Байден назвав головну мету Путіна і Кремля.

Читайте також про санкції відносно телеканалу Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини