Головна Новини Політика внутрішня політика У Тимошенко прокоментували бажання своїх нардепів увійти до МФО Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тимошенко прокоментували бажання своїх нардепів увійти до МФО Разумкова

У "Батьківщині" запевняють, що на нардепів своєї фракції не тиснуть і не проти їхнього входження до різних МФО

17 листопада 2021, 16:54
Поділіться публікацією:

У "Батьківщині" не проводять роз'яснювальної роботи з тими нардепами, які вирішили увійти до МФО Разумкова, бо не бачать у цьому жодної небезпеки. Як передає видання "Коментарі", про це в кулуарах Верховної Ради розповів заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

У Тимошенко прокоментували бажання своїх нардепів увійти до МФО Разумкова

Сергій Соболєв. Фото з відкритих джерел

Нардеп зазначив, що йому дивно чути про якийсь тиск на нардепів, які вирішили увійти до міжфракційного об'єднання "Розумна політика", бо він сам є членом десятків різних МФО, які давно створені у парламенті.

"Я не знаю, в чому тут може бути тиск на входження чи вихід із МФО. Думаю, це взагалі не з теми питання", – зазначив Соболєв.

Відповідаючи на запитання, чому нардеп "Батьківщини" Кабаченко спочатку вирішив приєднатися до МФО, а потім раптом вирішив вийти звідти, Сергій Соболєв зазначив, що йому невідомі причини зміни рішення свого колеги.

Щодо ще одного нардепа "Батьківщини" Ніколаєнка, то він, як і раніше, залишається членом МФО Разумкова і в цьому Сергій Соболєв не бачить жодної проблеми. Також Соболєв не бачить перспектив того, що міжфракційне об'єднання може перерости до депутатської групи чи навіть фракції. Все це спричиняє певні наслідки. До того ж, нагадав Сергій Соболєв, вже була схожа історія, коли одні сміливі нардепи-журналісти критикували дії своєї фракції, яка була владою, але вийти з цієї фракції не наважувалися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Давид Арахамія прокоментував дзвінки з Банковою нардепам МФО Разумкова, а також розповів, чи є тиск на "слуг народу", які побажали приєднатися до Разумкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини